Teegate jatkuu

joulukuuta 09, 2014

Kansaa kuohuttanut Cupper/Clipper -kohu ei ota laantuakseen. Kommenteista mulle nimittäin selvisi (ja muistin tämän itsekin), ettei Suomessa myytävissä pusseissa ole narua. Nehän ovat muutenkin aika hippimäisiä. Nämä täältä saatavat ovat sen sijaan ihan ehtaa yksittäispakattua tavaraa naruineen ja lipukkeineen.

Edellisen teepostauksen kommenteissa allekirjoittanutta informoitiin, että Clipper-tuotemerkki oli Saksassa varattu teelafkan halutessa markkinoille. Siksi tarvittiin uusi tuotemerkki, ja nämä kaverit kulkevat täällä siis nimellä Cupper. Kysymys kuuluukin, eivätkö saksalaiset siedä naruttomia teepusseja vai mistä moinen ero myös itse käyttöliittymässä!

Ich habe zahlreiche verwirrte Kommentare bekommen, weil die Cupper-Tees in Finnland Clipper heißen. Der Name Clipper war wohl hier nicht mehr frei. Jetzt habe ich festgestellt, dass es auch weitere Unterschiede gibt: die finnischen Beutel haben keinen Faden, sondern müssen irgendwie mit einer Gabel aus der Tasse rausgefischt werden, sind auch nicht einzeln verpackt und sehen insgesamt hippiemäßiger aus.

Saattaisit myös pitää näistä

9 kommenttia

 1. No kyllä mäkin sitä narua arvostaisin! Mut ei multa oo kysytty!

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useinkaan ei kysytä niiltä tahoilta, jotka parhaiten tietäis!

   Poista
 2. Taidan laittaa saksalaiset asialle selvittämään, saako mistään Düsseldorfin läheltä näitä. Narut niin helpottaisi elämää! Berliinistä ilmeisesti löytyy, ja sinne ollaan ehkä menossa myös, joten toivottavasti pääsen hamstraamaan. Pitävät mua varmaan sitten vielä kummallisempana. (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän tuolla kommentoitiin, että Berliinissä olisi. Varmaan näitä on ympäri Saksaa luomukaupoissa. Täällä meillä on vaan valitettavasti melkeinpä pelkkiä Alnatura-ketjun puljuja, joista näitä ei saa. Katoin kyllä jo eilen, että voisi tietty tilata netistäkin...

   Poista
  2. Kröhöm toiskohan joulupukki mulle koko malliston... :----)

   Poista
 3. Saksan Amazonista voi tilata Clipper-teetä. Siellä tosiaan Clipper-nimellä. Hinnat aika laidasta laitaan eri pakkauksilla, mutta hyvä valikoima silti!

  - Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä en ollutkaan vielä katsonut. Löysin jonkun superfood-kaupan, jossa näitä oli Cupper-nimisinä. Täytyy vertailla hintoja!

   Poista
 4. Hei! Siltä varalta että joku muukin näitä kommentteja vielä lukee ja näitä täälläpäin etsii, niin Darmstadtin Alnaturassa oli näitä Cupper-teitä nyt hyllyssä uutuutena! Eli ainakin joitakin makuja saa ihan kävelymatkan päästä. :) Ja siis kaiken järjen mukaan jos niitä yhdessä Alnaturassa on niin varmaan on mahdollista löytää muistakin heidän myymälöistään.
  -Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Tässäpä loistavia uutisia! Ei ollakaan vielä loman jälkeen ehditty Alnaturaan. Heti tänään tsekkaamaan!

   Poista