Olkkarin taulut, uusin versio

syyskuuta 14, 2013

Olkkarin taulukokoelma kasvoi yhdellä uudella tulokkaalla tässä muutama viikko sitten, kun kesällä Kööpenhaminasta ihanasta Corfixen-kaupasta ostamamme geometrinen teos löysi kehykset ja pääsi seinälle. Meidän ongelmana alkaa olla, että seinätila loppuu kesken. Niin paljon ihania tauluja, niin vähän tilaa!


Samalla teemalla jatkaen voisi myös huokaista: niin paljon ihania lankoja, niin vähän aikaansaamista. Tälläkin hetkellä tuo kirottu villapaita kummittelee vieressäni odottaen ensimmäisen hihansa valmistumista, mutta inspiraatio on kadoksissa. Toisaalta sitten taas tiedän, että jos en nyt saa tuota paitaa valmiiksi, se odottaa lankakorissa keskeneräisenä hamaan tulevaisuuteen asti. Kesällä Kerästä ostamani (langanostolakko on siis kyllä voimassa, mutta tämä oli tietty erikoistilanne, viikko mökillä eikä käsityöasioita mukana, tiedättehän te. Se, että olin häiden jälkeen aivan liian puhki koskeaksenikaan puikkoihin, on toinen juttu) ihana pinkki sukkalanka, oranssi kaulahuivilanka ja muut kaverit saavat siis huhuilla korista ihan miten haluavat, tässä on nyt muita prioriteettejä. 

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

 1. Kauniita tauluja!
  Pietarilaisella ripustustavalla mahtuu vielä enemmän tauluja samalle seinälle:
  http://www.livingathome.de/wohnen/bilderrahmen-aufhaengen-49793.html?nr=2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kyllä, onhan tossa vielä useampi neliö vapaata tilaa. Yritän nyt kuitenkin hillitä itseäni ja pysytellä toistaiseksi uusmaalais-tamperelais-ulkosuomalaisessa tavassa :)

   Poista