Wienin tuliaiset

marraskuuta 17, 2015

tinycottons housut
Emme juurikaan osta pojalle vaatteita, koska olen ommellut niitä viime aikoina riittävästi itse. Poikkeuksen tekevät tosi kivat valmisvaatteet, joita hankimme mielellämme. Viime aikoina tämä on rajautunut lähinnä Marimekon ale-vaatteisiin kotimaanmatkojen yhteydessä, mutta Wienissä ajattelin, että pikkumiehelle olisi kiva tuoda joku kiva vaatekappale tuliaisiksi.  Keskimittaisen etsinnän jälkeen löytyikin jotain äidin silmää miellyttävää, nimittäin nämä tinycottonsin housut. 

tinycottons housut
Onko tinycottons teille entuudestaan tuttu merkki? Mulle ei ollut, ennen kuin törmäsin siihen joku aika sitten Instagramissa. Merkki on perustettu vuonna 2012 Barcelonassa ja ilmeisesti lastenvaatteista allekirjoittanutta enemmän tietävät tuntevat sen kyllä. Pikaisella guugletuksella näitä saa myös Suomesta. Niin tai näin, olen aivan ihastunut! Kuosi on just eikä melkein mieleeni ja pöksyjen malli on kivan kapea. Housut ovat kokoa 2 years, mutta ovat kyllä meidän puolitoistavuotiaalle varsin keskikokoiselle miehelle nyt jo hyvät.

tinycottons housut, kaulakoru puuhelmistä


Toinen ostos olikin sitten mulle itselleni. Aika ajoin mietin, että olomuotoaan voisi hieman piristää käyttämällä jotain kivoja kaulakoruja, mutta homma aina kariutuu niiden puutteeseen. Tämä puuhelmistä tehty koru on kivan värinen, sopii moneen ja on ihanan kevyt kantaa. Hyvä ostos!

tinycottons housut, kaulakoru puuhelmistä



























Wir kaufen kaum Klamotten für den Kleinen, weil ich bis jetzt genug selber genäht habe. Wenn wir aber irgendwas besonders Schönes sehen, kaufen wir es schon gerne (in letzter Zeit meistens Marimekko im Winter- oder Sommerschlussverkauf in Finnland). In Wien habe ich gedacht, dass es schön wäre, was Nettes zu finden, und nach einer Weile ist es auch gelungen. Diese wunderhübsche Hose von tinycottons musste ich mitnehmen! Sie ist nahezu perfekt vom Stoff und Schnitt her. Die Holzperlenkette ist für mich selbst, sie finde ich sympatisch. 

Saattaisit myös pitää näistä

8 kommenttia

  1. Kivat ostokset! Tää Tinycottons on kyllä mulle täysin tuntematon, mutta nopeasti kun merkin sivuja vilkaisin niin siellähän oli kaikkee ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Laitapa heidät seuraukseen Instagramissa niin sieltähän niitä ihanuuksia tulvii.

      Poista
  2. Ovat kyllä tosi ihanat pöksyt, ja koru myös! Mulla ei myöskään ole paljoa koruja, kun en osaa niitä käyttää. Käytän oikeastaan vain näitä sormuksia nimettömässä, joskus rannekoruja. Tuollaisesta kevyestä korusta olis hyvä aloittaa. En tunne entuudestaan tinycottonsia, mutta vaikuttaa kivalta. Meillä on aika samanlainen maku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korut on kyllä vaikeita. Mullakin on yleensä pelkät sormukset nimettömässä. Korvisten perään haikailen joskus, jostain syystä en voi nimittäin niitä enää käyttää. Korvat alkaa aivan materiaalista riippumatta kutista heti :( Toisaalta taas tuntuu myös siltä, että silmälasien kanssa korvikset oiskin jo "liikaa". Oon ilmeisesti tottunut vähään... Rannekoruja harkitsin joskus ja ostinkin yhden Aarikan puuhelmikorun, mutta eihän niitä voi yhdistää millään päätetyöskentelyyn ilman että hermot menee. Ei oo helppoa! ;)

      Poista
  3. Tosi kivat pöksyt! Kapeus on plussaa, jos napero ei ole kovin pyöreää mallia, kuten meillä. Pysyvät paremmin jalassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meidän tyyppi ei ole mitenkään sieltä pulskemmasta päästä joten kapeat jutut ovat hyviä myös yläosissa, jotka on muuten helposti lyhyitä telttoja. Nää housut on kyllä huomattavasti kapeammat kuin mitkään meillä tähän asti olleet, ja katoinkin jo kerran miehen puettua pojan ensin ettei tyypillä ollut lainkaan housuja jalassa. Toi värikin menee mitä ilmeisimmin pikaisesti silmäkulmasta vilkaistuna ihonväristä :)

      Poista
  4. Ihana koru. Eikä ollenkaan huono idea aloittaa kevyestä korusta, kun niitä ei ole tottunut pitämään. Täytyy itsekin harkita.

    Täällä olisi muuten sulle haaste: http://vintagella.fi/wordpress/blogihaaste-2/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samaa järkeilin mäkin, ja tähän mennessä idea on toiminut hyvin kun korun kaulassa roikkumista ei oikeastaan edes huomaa. Ehkä urani korujen käyttäjänä alkaa tästä!

      Kiitos haasteesta! Hyviä kysymyksiä :)

      Poista