Makuuhuoneessa

lokakuuta 13, 2015

brio sleep sänky, neulottu siksak peitto vauvalle
Hellurei! Täällä ei ole juuri sisustuskuvia nähty, ja syynähän on se, että asuntomme on noin sata prosenttia ajasta yksi hävityksen kauhistus. Nyt kävi kuitenkin niinkin historiallisesti että otin ja siivosin! Koska talouden pienin jäsen ei ollut kotona, järjestys säilyi myös yli viisi minuuttia. Käyttäkäämme siis tilaisuus hyväksi: tervetuloa kierrokselle makuuhuoneeseemme.

brio sleep sänky, neulottu siksak peitto vauvalle


brio sleep sänky, neulottu siksak peitto vauvalle

brio sleep sänky, neulottu siksak peitto vauvalle
Peitto on yksi ehdottomista lemppareistani itse tehtyjen käsitöiden saralla. Se oli vauvavuoden aikana ahkerassa käytössä ja toimii nyt lähinnä koriste-elementtinä. Takaseinän taulut on sijoiteltu periaatteella "missä valmis naula, siellä taulu". Meillä on periaatteessa ollut jo noin vuoden suunnitteilla teetättää parista pojan kuvasta taulu, mutta prosessi tuntuu olevan astetta hitaampi. Kuvat kyllä täyttäisivät noita epämääräisiä aukkoja ihan mukavasti, joten ehkä aktivoidumme vielä joskus. 


lundia fuuga, brio sleep sänky
Parasta tässä asunnossa: korkeat katot ja nämä ihanat ikkunat! Kämpän idänpuoleinen seinä on siis pelkkää ikkunarivistöä. Kyllä asia on niin, että valo tekee ihmiselle hyvää. 

Es ist was Außergewöhnliches passiert: ich habe aufgeräumt! Deswegen gibt's Fotos vom Schlafzimmer. Das Beste: die hochen Decken und die Fenster. Licht tut einem gut!

Saattaisit myös pitää näistä

10 kommenttia

 1. Meillä laitettiin edellisessä asunnossa taulut seinälle tolla samalla "kas tuossa on naula" -periaatteella, joten nyt oon ihan hukassa kun pitäisi naulattomiin seiniin ryhtyä niitä naputtelemaan.

  Toi teiän lundia on kyllä niiiin kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Mä oon ihan surkea tauluhommissa. Ei oo jotenkin minkäänlaista perstuntumaa aiheeseen. Että täältä sympatiat!

   Toi Lundia on kyllä ihana, ollaan tosi tyytyväisiä. Ja kivaa on myös, että se on niin helposti muunneltavissa, että sen saa varmasti kivasti käyttöön myös myöhemmissä asunnoissa. Otettiin ylimmät moduulit varalta ripustusmahdollisuudella, seinäĺläkin noi ois kyllä kivoja!

   Poista
 2. Sitä minäkin, että valo tekee hyvää, kun taas mun lanko Berliinissä on masentunut, kun sen uusi asunto kuulemma liian valoisa, en ole ennen sellaista kuullut. Noi tyynyt sängynpäässä on hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Onkohan se vähän niin kuin kevätmasennusta? En oo kyllä mäkään kuullut ennen, omat kokemukset on ihan päinvastaisia.

   En edes muista mistä keksin aikanaan noi tyynyt, mutta ollaan kyllä tykätty niistä sängyn päädyn korvikkeena. Eikä ollut hinnalla pilattu ratkaisu.

   Poista
 3. Nättiä ja valoisaa! Ah mitä ikkunoita, meille ei luonnonvaloa tule sisälle tarpeeksi, kun olohuoneen ikkunoita varjostaa melko iso katos. Että sitä kyllä kaipaisin kovasti, varsinkin kun Suomessa on niin pimeää muutenkin tähän aikaan vuodesta. Tuo viltti on tosi upea, väri ja malli molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väreistä on kiittäminen siskoa, mulla oli tota luonnonvalkoista lankaa entuudestaan ja pyysin sitä tuomaan kahta jotain ihan sama mitä väriä, jotka kävisi sekä tytöille että pojille. Hyvin sisko veti :)

   Poista
 4. Kann mir gar nicht vorstellen, dass es mal anders aussehen könnte ;-) ich habe heute meinen ersten kinderfreien Vormittag und mir fest vorgenommen NICHT aufzuräumen ;-) ich nähe lieber! Liebe Grüße! Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sehr schön! Schick mir dann ein Foto vom Genähten :) Ich bin auch gerade am Nähen. Der Kleine ist mal wieder krank, und morgen bleibe ich zu Hause. Man muss es positiv betrachten: jetzt muss ich nicht früh ins Bett! ;) Ich hab mir fest vorgenommen, diese Kaputzenjacke endlich fertig zu nähen. Ich glaube, sie wird super, ich zeige sie dann sofort wenn ich so weit bin!

   Poista
 5. Onpa teillä kaunista! Silmiin osui etenkin tuo kirjaintyyny, mulla oli pienenä ihan samasta kuviosta tehty tyyny (ja ehkä verhot jos oikein muistan!). Meillä on täällä Düsseldorfissa isot ikkunat, siis ihan maahan asti, ja voi vitsi kun on se on kivaa! Ihanan valoisaa <3 Ps. hei olisi tosiaankin ihan huippua tavata jossain vaiheessa kuten aiemmin oli puhetta, pitäskö jutella tarkemmin asiasta esim facebookissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun oli pakko ostaa toi tyynyliina, kun bongasin sen kesällä Marimekon alessa. Meillä ei tainnut olla tota kuosia kotona, mutta se tuntui siltä mukavan nostalgiselta. Aattelin, että se ois kiva pojan huoneeseen, joka toivottavasti on jo olemassa seuraavassa kämpässä... Siihen asti näin, ainakin joulutyynyjen saapumiseen asti! :) Ja mä kattelinkin jo sitä teidän makkarin kuvaa, että ihanan valoisaa. Etenkin nyt kun valo vähenee, suuret ikkunat on kyllä ihan parasta!

   Joo sovitaan ihmeessä treffit! Facebook on siihen varmaan kätevin, tai sitten ihan sähköposti. Oon nyt viikonlopun Wienissä eli ehkä vähän huonosti tavoitettavissa, mutta muuten kyllä :)

   Poista