Vaatetta päiväkotiin

toukokuuta 02, 2015

nosh organics ompelu lastenvaate ottobre streaky legs white rabbit


Päiväkotihommien alkaessa perheen pienin tarvitsee uutta päällepantavaa. Etenkin pöksyrintamalla näytti hiljaiselta, tai pikemminkin piukalta. Koska vapaa-ajan vähyys töiden jälkeen on viime viikkoina päässyt kuin päässytkin yllättämään allekirjoittaneen, valitsin toteutettavaksi mahdollisimman simppelin mallin. Ottobren numerosta 1/2015 löytyvä streaky legs oli juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Kaikesta helppoudesta ja varsin optimoidusta liukuhihnatuotannosta huolimatta sain tuhrattua housuihin viikon. Valmista kuitenkin tuli!

nosh organics ompelu lastenvaate ottobre white rabbit


Kaikki kankaat ovat jälleen kerran Noshilta. Kamerat ovat muutaman malliston takaa ja paita on itse asiassa ollut valmiina jo hetken odottamassa pienen miehen kasvamista. Nyt sopii! Pääsin myös kokeilemaan kivoja pilvinappeja olkapääsaumaan. Keltaiset pöksyt eivät ehkä sovi ihan kaiken kanssa, mutta ne ovat kivan pirtsakat ja mustaharmaan Marimekon kanssa niistä tuli ihan lempparit. 

nosh organics ompelu lastenvaate ottobre streaky legs
nosh organics ompelu lastenvaate ottobre streaky legs white rabbit
nosh organics ompelu lastenvaate ottobre streaky legs white rabbit
Der Kleine hat in der Krippe angefangen und hat dringend vor allem neue Hosen gebraucht. Weil ich nach der Arbeit nicht wirklich viel Zeit habe, habe ich einen möglichst einfachen Schnitt rausgesucht. Streaky legs aus Ottobre 1/2015 ist genau das, was ich wollte. Den Pulli habe ich schon etwas länger fertig gehabt, und jetzt passt er endlich. Die ganzen Stoffe sind wieder von Nosh und mit den Kleidern bin ich bei Made4BOYS und Ich näh Bio dabei. 

Saattaisit myös pitää näistä

8 kommenttia

 1. Tolla streaky legsillä tulee kyllä kivoja housuja! Ihan harmittaa, että tein sillä kaavalla ekat housut, koska nyt en haluis edes kokeilla muita :D Mulla on kanssa Noshin kankaita tuolla odottamassa leikkelyä ja ompelua. Keltainen tulee kuulumaan meidänkin väripalettiin nyt keväällä ja kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tykkään myös kovasti tosta haarasauman tikkaamisesta, suosikkini hunajakenno-ommel pääsee siinä käyttöön. Siinä voi käyttää jotain kontrastiväriä tai valita kankaan sävyisen langan, ihan miltä sattuu tuntumaan :)

   Poista
 2. Oho se on suomeksi, mä katsoin se "madeforboys", onneksi mä puhun vähän suomeksi myös. ;)
  Sinä tehdin tossi upeasti vaatteet. Muttä minun paras vaattet on se t paita. :) Ja mä pidän se kangas tosi paljon.
  Terveisin ja minä toivon sinä ymärrät kaikki, Maira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, montakohan saksalaista on säikähtänyt ja kadonnut ennen kuin ovat huomanneet tuon saksankielisen käännöksen tekstin lopussa... Kiitokset! Toki ymmärrän kaiken, kirjoitat tosi hyvin :) Kävin myös katsomassa sun blogin, ihan mahtavia ompeluksia!

   Poista
 3. Richtig schöne Shirts! Gefallen mir sehr!
  Liebe Grüße
  Christina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danke und schön dass du hier warst! Nosh hat echt schöne Stoffe, da kann man nichts falsch machen :)

   Poista
 4. Streaky legs on mun suosikki myös, sillä oon tehnyt useammat pöksyt. Ihania värikkäitä vaatteita, keltaiset on ihanan pirteitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin kuva kaava ettei huvita muuta kokeillakaan! Seuraaviin aattelin tehdä tuplapitkät resorit, jotta kestävät vielä pidempään. Ja tuplaväritystä kokeilen, mulla on just ärsyttävä jämäpala harmaata jäljellä!

   Poista