Ajatuksia Saksasta Blogipolulla ja Facebookissa

toukokuuta 15, 2015

Moni teistä on jo varmaan huomannut, että Blogilista lopettaa toimintansa tämän kuun lopussa. Sen tilalle on tullut uusi palvelu, Blogipolku, joka vaikuttaa pikaselauksen perusteella olevan varsin kätevä tapa seurata suomalaisia blogeja. Ajatuksia Saksasta löytyy nyt myös sieltä sekä vihdoin myös Facebookista! Päivitetyt linkit löytyvät sivupalkista.

Itse käytän blogien lukemiseen Feedlyä, joka on mielestäni tosi kätevä. Toki sitä kautta ei löydy uutta luettavaa, joten entuudestaan tuntemattomien blogien selailuun uusi Blogipolku tuntuu hyvältä. Tähän mennessä olen löytänyt uutta luettavaa lähinnä vakkariblogieni linkkilistoilta ja kommenttipalstoilta. Onko teillä jotain suosikkitapaa lukea blogeja tai löytää uusia tuttavuuksia?


Ajatuksia Saksasta hat endlich eine Facebook-Seite bekommen.  Dazu gibt es natürlich auch andere Möglichkeiten, den Blog zu lesen. Ich selbst benutze Feedly, aber die anderen oben gelinkten Alternativen sind alle auch eine Überlegung wert.

Saattaisit myös pitää näistä

10 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, ihania! Täytyykin tutustua tuohon Blogipolkuun, vaikuttaa hyvältä! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkkasin tähän muutamia lemppareita :) Mä törmäsin Blogipolkuun sattumalta eilen ja se tuntuu kyllä olevan hyvä palvelu, etenkin nyt kun Blogilista lopettaa. Kivaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 2. Multa on mennyt ohi, että Blogilista lopettaa. Kiitos tiedosta! Täytyy tutustua Blogipolkuun. Ainakin mulle on tullut kävijöitä Blogilistan kautta, hyvä jos löytyy joku uusi vaihtoehto, joka voi sen korvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli joskus tässä aiheesta sähköpostia. Meinasin jo unohtaa, kunnes törmäsin sattumalta tähän Blogipolkuun. Onneksi jopa ajoissa :)

   Poista
 3. Aha, täytyypä tutustua blogipolkuun... Itse luen blogeja bloglovinin kautta, ja uusiinhan tutustuu välillä mistäkin... Facebookin ryhmissä, toisten blogien kommenttien kautta, linkkien kautta, instassa, pinterestissä, omia uusia lukijoita, jne... Näköjään seuraan yli 300 blogia, on vähän karannut käsistä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, 300 on jo aika hyvä lukema! Meikä ei "aivan" pääse samaan... ilmeisesti oon laiska tutustumaan uusiin, jos ne ei aivan lävähdä naamalle. Voisin vähän petrata tästä!

   Poista
  2. Älä nyt ihmeessä laita tätä 300 tavoitteeksi! Välillä kamala stressi, kun muutamassa päivässä kertyy luettavaa monelle kuukaudelle! Pari blogia on (niinkuin sun blogi), jotka luen kaikki blogipostaukset mielenkiinnolla, mutta on niitäkin, joissa katselen vain nopeasti kuvat tai pelkät otsikot ;-)

   Poista
  3. Mä huomaan aina muutaman päivän blogipaussin jälkeen, mitkä blogit kiinnostaa oikeasti. Kun syötteenlukijassa on paljon luettavaa jonossa, on yhtäkkiä aika selkeetä mitkä postaukset haluaa ehdottomasti lukea ja mitkä on enemmän sitä "no eipä oikein kiinnosta" -linjaa. Sitten taas jos postauksia onkin vaan pari, luen innolla kaikki :)

   Kääk, otin muuten sulle kuvat langoista jo reilu viikko sitten (!), mutta ne on edelleen kamerassa... ovat tulossa kunhan ehtivät!

   Poista
  4. Tärkeät blogit minä koluan kanssa ekaksi, niitten nimet ja taustatarinat muistan, ja toiset taas... Noh, niitten nimiä en aina ehkeis tunnista...

   Ei mitään kiirettä niillä kuvilla, ei ainakaan mulla :-)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, Blogipolku olikin mulle ihan uusi tuttavuus!

  VastaaPoista