Hyviä uutisia ruokarintamalta

toukokuuta 05, 2015

Parsakauden alkamisen lisäksi on myös muita syitä iloita. Esimerkiksi siksi, että myös mansikka-aika on täällä! Hain lemppariparsakojulta myös rasiallisen mansikoita. Näitä ja vihreää parsaa, eipä ihminen tähän aikaan vuodesta paljon muuta tarvitse. 

Hajotin jonkin aikaa sitten meidän lasagnevuoan, eikä taloudessa ole sittemmin lasagnea syöty. Onneksi luen Suolaa ja hunajaa -blogia, koska nyt tiedän, että lasagnen voi tehdä myös leipävuokaan! Pienelle taloudelle tämä oli muutenkin loistouutinen, koska nyt ei tarvitse syödä samaa pöperöä päivätolkulla. 

lasagne leipävuoassa pieni talous
Es ist nicht nur Spargel-, sondern auch Erdbeerzeit! Mehr brauche ich um die Jahreszeit nicht wirklich zum Essen. Zum Thema Essen gibt's auch andere gute Nachrichten. Ich habe vor einigen Monaten unsere Lasagneform kaputt gemacht, und seit dem gab's logischerweise keine Lasagne mehr. Dann habe ich gelesen, dass man Lasagne auch in einer Brotform backen kann. Total genial, vor allem weil wir jetzt nicht mehr tagelang das Gleiche essen müssen. 

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia