Oodi Kankureille

syyskuuta 24, 2012

Parasta Suomen tukikohtani sijainnissa on se, että sieltä pääsee kohtuullisen nopeasti iskän Volvolla käymään Lapuan Kankureilla. Tämä on onnellista, koska rrrrakastan kyseistä firmaa. Voisin ostaa Lapuan tehtaanmyymälästä joka visiitillä jotakuinkin kaiken, enkä ole tähän mennessä onnistunutkaan lähtemään tyhjin käsin. Noiden tyyppien pellavafroteepyyhkeet on vähätellen ja lievennetysti sanottuna maailman parhaita, eikä normaalit pyyhkeet tunnu niiden jälkeen enää miltään. Villahuovissa on ihan eri tuntu - ja lämpö! - kuin joskus vuosia sitten Ikeasta noin puolella eurolla ostetussa rievussa. Keittiöpyyhkeistä en edes lähde puhumaan, totean vaan että on harmillista, että meillä on niitä jo riittävästi. Voisin hehkuttaa myös jotakuinkin jokaista muuta tuotekategoriaa. Odotan sitä oletettavasti hyvinkin kaukaista päivää, kun meillä on vihdoin sauna: ette ikinä arvaa minkä firman pelit ja vehkeet sinne tulee!

Erityisen kiitoksen ansaitsee Kankureiden visuaalinen kokonaisilme. Itse tuotteet miellyttävät allekirjoittanutta erinomaisen paljon, mutta lisäksi mainoskuvat, esillepano liikkeissä ja messuilla, kuvasto ja sen pienet tarinat ovat kerrassaan ihania. Tuovat palan kotimaata myös tänne, ja se jos mikä on aina tervetullutta.Kuvat firmalta itseltään
Etsittyäni mieleistä kylpytakkia turhaan viimeiset kaksi vuotta päätin tänä vuonna olevani niin hyvä tyyppi, että ansaitsen alakuvassa olevan (ehkä, tai ainakin jonkun kovasti samannäköisen) pellavafroteisen ihanuuden. Kyllä jokaiseen vakavastiotettavaan syntymäpäivään kuuluu ainakin yksi itselle ostettu lahja, sanon minä. Takki on kyllä ollut jokaisen siihen sijoitetun euron arvoinen! Karheahkon froteen tunne iholla on ihana, ja muistan edellleen ihastella takkia suureen ääneen myös toiselle osapuolelle joka kerta sen ollessa käytössä. Jos tuote aiheuttaa moista iloa, on se hintansa väärti, on linjaukseni.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Upeita korkealaatuisia Life-Style tuotteita, ja hyvä laatu-hintasuhde! Kiitos taas vinkistä. Rupesin hinkumaan tuota Seita kaitaliinaa, kun näin sen kuvassa erään tyylikkään kaislakattoisen B&B-majatalon pöydällä Normandiassa, Ranskassa. Nyt selvisi, että se on Lapuan Kankureiden tekemä ja jälleenmyyjiä löytyy netistä Saksastakin. Minulla on heikkous myös pellavaisiin ruokapöytäliinoihin. Ehkä yksi vielä.....entisten lisäksi...

    VastaaPoista
  2. Mä toin juuri kesälomareissulta pari kaitaliinaa mukanani, aivan ihania! Mutta että jälleenmyyjiä netissä! Hyvä tietää, vaikka pelipaikoille pääseekin myös kotimaassa kerran-pari vuodessa :) Pyötäliinaihastuksenkin ymmärrän. Meillä on tällä hetkellä yksi, valkoinen, kihlajaislahjaksi saatu. Se pääsee käyttöön aina, kun tekee mieli juhlistaa :)

    VastaaPoista