Lisää valmiita neulomuksia

heinäkuuta 04, 2012

Harvahko päivitystahtini jatkuu. Kun mukamas ei oo tapahtunut mitään sen kummempaa, jatkan käsityölinjalla. Sain nimittäin taannoin valmiiksi joskus helmikuussa (...) aloittamani tyynyn. Se odotteli sivujen yhteen ompelemista ja vetskarin kiinnittämistä muutaman kuukauden, koska inspiraatio ei saapunut. Nyt toveri on kuitenkin valmis (ei kuitenkaan näytetä sivusaumoja kässänopelle, saattaisi alkaa itkeä) ja on heti löytänyt paikkansa kollegojen seurasta sohvalta.


Seuraavaksi ajattelin aloittaa niinkin kesäisen projektin kuin lapaset. Jos meinaan ryhdyn puuhaan nyt, saan ne ehkä just ajallaan valmiiksi kun kylmät ilmat alkaa syksyn tultua. Aina välillä lueskelen erinäisiä käsityöblogeja ja ihmettelen, miten on mahdollista suoltaa neulomuksia ja muita tuotoksia sitä tahtia kuin uusia päivityksiä tulee. Homman juju taitaa kuitenkin olla siinä, että ihminen voi vapaa-ajallaan puuhastella aktiivisesti vain rajattua määrää aktiviteetteja. Meikän huomiosta taistelee muutama muukin asia, kuten väitöskirja, ruoanlaitto ja mitä näitä nyt on. Tällä hetkellä keskitän tosin kaiken energiani surkutteluun, koska koko Suomi tuntuu olevan lomalla ja itse kituutan töissä vielä kuun loppuun saakka. Kurjaa katsella kuvia kesäisestä Suomesta, kun ei itse pääse vielä paikalle. Lopettakaa nyt ainakin ne loma-aiheiset Facebook-päivitykset välittömästi!

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Kannatan myös loma-aiheisten Facebook-päivitysten lopettamista! Mie olen jo viikon mittaisen kesälomani viettänyt ja nyt ei ole vapaata tiedossa ennen syksyä - ja silloinkin vapaat taitaa tulla työttömyyden kylkiäisenä. :) Ei harmita just yhtään olla töissä kun ulkona paistaa aurinko ja kaverit saa lomailla.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä riitä että Face on niitä täynnä! Myös KAIKKI blogistit julkaisevat vaan "lomaloma ihanaa rentoo tyhjä pää" -tekstejä, joiden koristeena on kuvia mansikoista ja kuohuviinistä. Sit kun ite tuun elokuussa, kaikki on jo töissä ja kuitenkin sataa vaakasuoraan koko ajan. Hmph.

   Poista
 2. Lapaset on hyvä idea. Saksassa on lapaspula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Oon ostanut niitä tähän mennessä lähinnä Suomesta. Huomasin kyllä viime talvena, että Roecklillä on aika kivoja hienostolapasia, mutta en ole ehkä vielä tarveeksi bisnes ja aikuinen moisten hankkimiseen.

   Poista