Isänpäivän aamiainen: vohvelitacot

marraskuuta 06, 2016

vohvelitaco, vohvelin täyte brunssille
Taloudessamme juhlitaan suomalaista isänpäivää, vaikkei tuo isä suomalainen olekaan. Tänä vuonna otimme varaslähdön ja päätimme isänpäivän olevan tänään, ensi sunnuntai kun ei aikataulujensa puolesta oikein minkäänlaiseen juhlimiseen sovellu. 

Isänpäivän aamiaista ei tänä vuonna tarjoiltu sänkyyn, sillä tarjolla oli vohvelitacoja. Rapeaksi paistettujen vohveleiden sisällä oli kreikkalaisesta jogurtista, porkkanasoseesta, kanelista ja hunajasta sekoitettu täyte timjamilla maustettujen banaanien ja pähkinärouheen kaverina. Kuulostaa jännältä, maistuu varsin hyvältä! Ja vohvelit, nehän ovat aina hyvä idea. 

Vohvelitaco, vohvelin täyte brunssille

Perheen pienimmäisen mielestä täytteen kaikki komponentit olivat epäilyttäviä ja hän vaatikin vohvelinsa hillolla. Toimivaa reseptiä on selvästi turha mennä muuttelemaan! Taitelija oli piirtänyt isälleen ilmapallokortin juhlapäivän kunniaksi, ja iltapäivämokkapalojakin on jo syöty. Varsin oiva isänpäivä siis näin epävirallisenakin versiona!

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

 1. Ai saakeli että oli huono idea lukea tää nälkäisenä töissä! Kuulostaa sangen pätevältä!

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä varsin hyvä setti! Päivänsankarin makuun jogurtissa tosin oli vähän liikaa kanelia, mutta meikälle upposi. Ja kyllä toi toinenkin siis useamman söi, että johonkin ne kaikki katosivat kuitenkin!

   Poista