Laidasta laitaan

maaliskuuta 03, 2015

Tänään oli merkillinen päivä. Aamulla hyvästelimme raskain mielin viikko sitten pois nukkuneen kollegamme. Muistotilaisuus oli kaunein koskaan kokemani. Myöhemmin saimme todistaa elämän kiertokulkua, kun kävimme sairaalassa katsomassa ystävien kahden päivän ikäistä vauvaa. Pieni herra syntyi hieman etuajassa, eikä lahjus ollut vielä valmiina odottamassa. Sunnuntaina ehdin onneksi helposti hurauttaa nuorelle miehelle paidan.

Ostin karhukankaan syksyllä käsityömessuilta. Myöhemmin se ei jotenkin ollut mieleeni, mutta näin pirtsakan sinisiin resoreihin yhdistettynä nallet näyttävät kyllä taas oikein kivoilta. Jostain käsittämättömästä syystä kämmin neppareita kiinnittäessäni, mutta lopputulos on oikeastaan ihan hauska, ehkä. Lahjan saajaa ei onneksi luultavasti haittaa. 


Heute war ein merkwürdiger Tag. Am Morgen haben wir von unserer Kollegin Abschied genommen, die vor einer Woche gestorben ist. Die Trauerfeier war die schönste, die ich je erlebt habe. Danach durften wir das gerade mal zwei Tage alte Baby unserer Freunde besuchen. Der Kreislauf des Lebens. Der kleine Mann ist etwas frühzeitig gekommen, und ich hatte kein Geschenk parat. Am Sonntagabend hatte ich aber genug Zeit, um einen Bärenpulli in Minigröße zu nähen.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Osanottoni <3

  Oot kyllä niin näppärä käsistäsi. Mä oon nyt hamstrannut vähä kankaita ja aikomus ois tehdä jätkälle jotain legginsejä tai muita kapeita housuja. Onko sulle tullut jotain hyvää ohjetta vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eihän mulla tässä mitään, mutta vainajan perheen tilanne on kyllä sydäntäsärkevä :(

   Mä en oo ommellut mitenkään ihan äärettömän monia housuja, mutta massatuotannon aloitus on kyllä suunnitelmissa, kun tähänastiset alkaa käydä pieniksi. Legginsejä en oo tehnyt, mutta Ottobressa 1/2015 oli ohje niihin ja lisäksi mun silmään kivan näköisiin pöksyihin, joita teinkin jo yhdet. Ne on kyllä vielä niin reilun kokoiset, etten oo päässyt testaamaan niiden istuvuutta käytännössä, joten en osaa sanoa miten kapeat ne on. Pistäisin ne nyt kuitenkin selkeästi sinne kapeammalle puolelle skaalaa, jos toisena ääripäänä on semmoset haaremihousun tyyppiset setit, joita vauvoilla usein näkee. Tsekkaa http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2015_1/index.html?fi ja sivu 1, puhun siis noista raidallisista pöksyistä. Ne legginsit on myös tossa samalla sivulla. Ajattelin tehdä noita housuja parit lisää ja ehkä laittaa vyötärölle kuminauhan sijaan vähän leveämmän resorin.

   Poista
 2. Mattina minäkin... Tällästä elämä vaan välillä on...
  Paita on hauskan näköinen, melkein sama teoria pätee myös neuleisin, ein-niin-kiva lanka yhdistettynä reipaaseen väriin on taas hyvinkin siedettävä!

  VastaaPoista
 3. Totta! Nämä nallet kaipasivat selvästi vähän särmää :)

  VastaaPoista