Uusia kortteja

elokuuta 19, 2014

Askartelin pari korttia, kun niille on lähiaikoina tarvetta. Noita leimasimia olen ostellut käsityömessuilta, ne ovat ihania! Meinaan menettää leimasinkaupan tädin ständillä joka kerta järkeni. Viime kertaiset ostokset eli nuo ihastuttavat jänöt ovat uusimmat suosikkini.

Saattaisit myös pitää näistä

5 kommenttia

 1. Voi miten ihanan blogin löysinkään! Itse ramppaan Saksassa täältä Suomesta käsin, kun eteeni sattui muutama vuosi sitten eräs ihana saksalainen.

  Mietin pitkään, että mihin postaukseen sitä tulisi kertomaan. Valitsin tämän, koska jänöt on ihania. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että tykkäät! Kävin heti myös vastavierailulla, myös omasi vaikuttaa hyvin lupaavalta ja päätyikin syötteenlukijaan :)

   Hyvän valinnan oot tehnyt toisen osapuolen suhteen ;) Missä päin Saksaa ramppaat?

   Poista
  2. Düsseldorfiin lennähtelen aina ja siitä vielä puolisen tuntia autolla Velbert-nimiseen kaupunkiin. Tuntuu suomalaisesta pieneltä paikalta, vaikka asukkaita on yli 80 000, ei meinaan ole edes leffateatteria! (Ei sillä että sellaisella olisi ensimmäisinä vuosina mitään tehnyt, kun en kieltä osannut...)

   Ja kivaa, että sain seurailijan! Pitää yrittää päivittää taas pian. (:

   Poista
  3. No jopas, aika jännä että tuollaisellakin väkiluvulla palveluita ei ole leffateatterin vertaa. Vaan ehkä tossa on muutamakin noita isompia Ruhrpott-kaupunkeja sen verran lähellä, ettei moiselle ole tarvetta.

   Poista
  4. Jep, onhan siinä lähellä vaikka mitä! Tuntuu vaan niin omituiselta, kun itse on kotoisin 66 000 asukkaan kaupungista, jossa on kaksi leffateatteria. :D 80 000 on tietysti Saksan mittakaavassa ihan kylä, kun asukkaita koko maassa on vähän enemmän kuin Suomessa.

   Poista