Marraskuu, eikä ees harmita

marraskuuta 06, 2013Täällä tapahtuu kummia. On yleisesti tunnettua, että VIHAAN talviaikaa (aivan sama onko se virallisesti normaaliaika vai ei, on hanurista että keskellä päivää on yhtäkkiä sysipimeää) ja marraskuuta. Tähän vuodenaikaan mieleisimmät aktiviteettini koostuvat yleensä nukkumisesta ja hereilläollessani masentuneesta huokailusta. Vaan tänä vuonna on kuulkaa toinen ääni kellossa! Vielä ei ole harmittanut yhtään. Viime päivät on satanut vaihtelevasti tihuuttaen ja hieman runsaammin vaakasuoraan, mutta edes pyöräillessä ei ole itkettänyt. Sadehousut ja -takki pelastavat paljon.

Otin lisäksi järeämmät aseet käyttöön ja korkkasin maanantaina joululaulukauden. Käväisimme viikonloppuna Suomessa ja ostin sieltä elämäni ensimmäisen kerran joululehden. Sekin on jo selattu läpi! Seuraavaksi ajattelin siirtyä glögiin ja joulutyynyjen ompeluun. Kun kerran joulussa on parasta sen odotus, miksi riemua ei venyttäisi niin pitkäksi kuin järjellisesti mahdollista?

On kyllä niitäkin asioita, jotka eivät ole viime aikoina huvittaneet. Esimerkiksi käsityöt. Tasan mikään ei ole edistynyt mihinkään, mutta nyt vannoin saavani edes korin valmiiksi. Tuossa se kököttää vihjailevasti sohvalla.

Saattaisit myös pitää näistä

3 kommenttia

 1. Tuppaudun teille joulufiilistelemään! Muistithan tuoda litroittain glögiä Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ters tuloa! Koska oot mestoilla?!

   En tietenkään muistanut, mutta sen sijaan toin kyllä neljä pussia glögimaustetta, jolla saa aikaan Astetta Parempaa settiä! Lohdutukseksi voin lahjoittaa sulle ton täällä uiskennelleen pullon Marlia. Oon kyllä myös melko varma, että glögiä saa niistä joulumyyjäisistä joko täältä, Frankfurtista tai molemmista.

   Poista
  2. Pääasia että jotain glögiä on saatavilla! Ja onneksi tuo glühweinkin on ihan juotavaa settiä.

   Teoriassa saattaisin piipahtaa jopa sunnuntaina, jos kouluhommiltani ehdin (todennäköisesti en, koska jättänen kaiken perinteiseen tapaan viime tippaan). Joka tapauksessa pian näemme!

   Poista