Jääkaappimagneetteja

huhtikuuta 17, 2011

Taannoin kerroin saamistamme päheistä kruunukorkeista. Nyt meidän mittakaavalle kohtuullisen pienen viiveen jälkeen hyvin pieni osa niistä on päätynyt liimapyssykäsittelyyn ja sitä kautta myös jääkaapin oveen. Pullonkaulana prosessissa oli magneettien löytäminen: sopivan kokoisia ja ees jotenkin päin vahvoiksi luonnehdittavia yksilöitä ei tullut vastaan sitten millään. Nyt ostettiin paketillinen testiversioita, mutta etsitään seuraaviin korkkeihin ehkä vielä vähän vahvempia. Kyllä näilläkin ostoslistat ja kortit pysyy ovessa, joten tilanne on ihan hyvä.


Oon erityisen iloinen noista naamakorkeista. Niitä saa kola- ja limsapulloista, joita oon nähnyt ainoastaan vakiolauantailounaspaikassa, josta saatiin korkit mukaankin. Alarivin ohne (ilman) ja mit (kanssa) eivät valitettavasti näy kuvissa kovin hyvin, mutta ovat ansainneet ehdottomasti paikan ovessa. René haukkui mua negatiiviseksi, koska ekaan settiin valikoitui kaksi ohnea ja vain yksi mit. Pöh, itehän tässä voi päättää mitä ilman ja minkä kanssa haluaa olla.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Nuohan ovat yllättävän hienoja!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Niin munkin mielestä :) Melkein kaikki korkit oli ihan priimakunnossa ilman mitään jälkiä avaamisesta, joten niiden pinta on ihanan tasainen. Tehdään ehdottomasti vielä lisää noita kunhan magneettivarastot taas vähän kertyvät.

    VastaaPoista