Uusi olohuone

maaliskuuta 31, 2018


Täällä on kevään kunniaksi rymsteerattu melkeinpä joka huoneessa. Kylläpä järjestyksen muuttaminen osaakin piristää!

Olohuoneessa sohva ja kirjahylly vaihtoivat paikkaa, ja kokonaisuudesta tuli heti paljon kotoisampi. Olemme uuteen järjestykseen niin tyytyväisiä, että sekä mies että minä huokailemme vähintään kerran päivässä, miten miljoona kertaa kivempi olohuone on nyt. Erityinen plussa rymsteeraamisessa on myös se, että kaappeja ja muita siirtäessä on myös tuhannen taalan paikka käydä niiden sisältö läpi. Nyt tämäkin perintö-Lundia on suorastaan konmaritettu niin, että myös noiden valkoisten ovien takana on vain järjestyksessä olevia tavaroita, joita tarvitaan. Huima muutos edelliseen, uskokaa kun sanon! Siistimme myös kirjahyllyosaa ja jätimme hyllyyn vain kirjat, joilla on meille erityistä tunnearvoa. Nyt on taas tilaa Suomesta tuodulle luettavalle. 

Siniselle nojatuolille kävi jännä juttu. Sen paikka ei siirtynyt senttiäkään, mutta siinä missä se tuntui ennen vähän irralliselta, on se nyt sohvan vieressä ihanan kotoisa pesäpaikka, jossa istuu paljon mieluummin kuin ennen. Kerrassaan onnistunut muutos kertakaikkiaan!


Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

  1. Uusi taulukin löytyi näemmä jakkaran tilalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Tilasin sen lopulta Finnish Design Shopista muutaman muun ehkä-tarpeellisen-ehkä-ei-tavaran kanssa. Mukana oli myös mm. Unikko-lakanat... Tähän on nyt tultu!

      Poista