(Lisää) Marimekkoa lastenhuoneeseen

lokakuuta 07, 2017

Mikäli allekirjoittaneelta kysytään, lastenhuoneeseen ei kertakaikkiaan ole Marimekkoa parempaa tekstiilivaihtoehtoa. Pojan huoneessa olivat keltaiset maatilaverhot jo ennestään, mutta nyt ne saivat seurakseen Karkuteillä-taidekankaan. 

marimekko karkuteillä taidekangas

Lastenhuoneessa on kiva olla kirkkaita värejä ja iloisia kuoseja, ne iskevät meikäläiseen paljon pastellihommia enemmän. Ylisisustamaan en missään nimessä lähde, kyseessä on kuitenkin lapsen eikä aikuisten huone. Siispä täältä löytyy esimerkiksi lattialta huoneeseen oikeastaan vähän liian pieni ja aika kamala automatto. Poika tykkää siitä kovasti ja ajeluttaa siinä autojaan harva se päivä, ihan niin kuin pitääkin. 

Olin haaveillut tästä kankaasta jo pienen ikuisuuden kun löysin sen jouluna lähes pilkkahintaan Ikaalisten Marimekosta. Siinäpä muuten vinkki jokaiselle Marimekosta pitävälle kolmostietä joskus ajavalle! Kangasvalikoima on aina hyvä, ja muitakin tuotteita on ollut aina esillä varsin kiva valikoima. Me pysähdymme paikalla tänäkin jouluna. 

Saattaisit myös pitää näistä

3 kommenttia

 1. Joo se Marimekko on hyvä ja käy hei siinä Nansollakin, se on tosi iso ja sieltä saa ihan parhaita laatuvaatteita toimistolle edullisesti, kesällä lähti kolme mekkoa mukaan. Ja ilmota, jos haluatte kahvittelutauolle siinä välis matkaa, ollaan Ikaalisis tämä joulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja Reima tietty, äitillä lähtee aina lapasesta, kun hannkii sieltä aletuotteita :)

   Poista
  2. No sitä Nansoa oon katellut, mutta tähän mennessä on muka ollut aina liian kiire sisälle asti pääsemiseen! Pitää tsekata. Tosin en oo lainkaan varma, sopiiko Nanson vaatteet niinkään meitsin muumimaiselle kropalle, sulle istuvat varmasti paremmin :) Mutta toimistovaatteita tarvitaan aina, ja ois kyllä ihanaa ostaa ihan kotimaiselta merkiltä. Reimalla ollaankin käyty, ainahan sitä tarvii jotain viimeistään seuraavaksi kaudeksi.

   Joo hei kahvihommat ois kivoja, jopa ihan villisti täällä Saksassakin! Jälkikasvukin on vielä täysin näkemättä. Ehtisittekös te katsastamaan tän meidän ei-enää-niin-uuden kämpän, vai yritettäisiinkö me teille?

   Poista