Pieni avohylly keittiöön

syyskuuta 26, 2017

string pocket hylly avohylly keittiö artek vaalea keittiö

Jotakuinkin vuoden etsinnän jälkeen keittiömme tyhjälle seinälle on ilmestynyt avohylly. Tarkemmin sanottuna kyseessä on String pocket, tuo maailman epäoriginaalein hyllyvalinta ainakin, jos pyörii yhtään blogikuvioissa. Ainakin joka toisessa taloudessa on tämä jossain huoneessa!

string pocket hylly avohylly keittiö artek vaalea keittiö

string pocket hylly avohylly keittiö artek vaalea keittiö

Enpä anna asian kuitenkaan häiritä. Etsinnöistä huolimatta en onnistunut löytämään nätimpää hyllyä, joten totesin että tämä meille nyt sitten tulee. On myös käynyt ilmi, ettei normaali ihminen ole kuullut kaikista menneiden vuosikymmenten pohjoismaalaisista designikoneista, eikä tämäkään hylly siis lainkaan välttämättä aiheuta vieraissa minkäänlaisia ajatuksia suuntaan tai toiseen. Ja onhan tämä meidän koti itse asiassa joka tapauksessa yksi sisustusklisee toisensa perään. Jatkamme siis samalla linjalla tästä eteenpäinkin. Hylly on joka tapauksessa tosi kiva ja sopii köökkiimme mainiosti!

Avohyllyhän keittiöömme ilmestyi lähinnä siksi, että saisin nätit teepurkkini ja -kannun johonkin esille. Asetelman sommitteluun osallistui lopulta myös talouden nuorin jäsen, jonka panostuksen varmaan löydättekin kuvista. Hän halusi myös kuvata aikaansannoksensa isältään perityllä kameralla - mitä vanhemmat edellä, sitä lapset mitä ilmeisimmin perässä...

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Siis pirun hyvä. Jos sisustustuote miellyttää omaa silmää, niin sehän on ihan sama millaisia määreitä joku toinen saattaa kyseiseen tuotteeseen liittää.

  Ps. Nuorella herralla on selvästi silmää näihin juttuihin!

  Elina

  VastaaPoista
 2. Hyvä hylly on! Ja mä yritän kanssa pitää mielessä, että ne, mitkä tällaisen sisustuslehtien -ja -blogien suurkuluttajan silmissä on tosi kuluneita juttuja, on suurelle osalle ihmisistä ihan uusia ja freesejä. T: Toinen kävelevä sisustusklishee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitkin mielessäni tätä kirjoittaessani, koska muistan että itsekin mainitsit samasta asiasta joskus ehkä Tom Dixonin kynttilälyhtyyn tai mihin ikinä liittyen. Ja mullahan tosiaan on täällä vielä maabonus, sillä ei nää saksalaiset tiedä mitä noi ikkunalaudalla olevat Aalto-maljakot saati muut joka toisesta suomalaisesta taloudesta löytyvät jutut on. Vaikutan siis jopa eksoottiselta! ;)

   Poista