Rouva

elokuuta 10, 2013


Takana kolme ja puoli viikkoa lomailua Suomessa ja Kööpenhaminassa, sekä tietenkin ne häät. Onpa ihanaa olla taas kotona! Tulin tietenkin paluun kunniaksi kipeäksi niin, että kesän neljännet häät jäivät tänään osaltani väliin. Nyt yritän purkaa matkalaukkuja, pestä pyykkiä sekä lukea sadanteen kertaan onnittelukortteja ja vieraskirjalappusia. Voiku saataisiin kuvat jo pian, en malttaisi millään odottaa!

Kaaso muuten siteerasi puheessaan muinaisia vastauksiani Aikuiset Ystävät -kirjastaan. Yhdessä kysyttiin unelmamiestä. Olin vastannut "tuo usein kukkia, tekee kotitöitä ja muistuttaa Mr. Darcya". Jälkimmäisessä mentiin ehkä metsään, keskimmäinen osui kohdalleen ja kukista kaaso sanoi, että voin onneksi modernina naisena ostaa niitä itse itselleni. En tiedä oliko tämä jäänyt kummittelemaan miesparan takaraivoon, mutta potilas sai heti eilen kimpun ruusuja sairasvuoteensa ääreen. Ei hullumpaa!

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. ♥♥♥Guten Start ins Eheglück♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Sydämelliset onnittelut. Herzlichen Glückwunsch.

  VastaaPoista
 3. Ihana - toivottavasti auttavat toipumisessa ja toiv. saat tulevaisuudessa kukkia ilman sairastamistakin! :) (Minulla ei toivoa muista kuin itse ostetuista, onneksi tosiaan moderni naiseus välttää moisista riutumisen.) Sydämellisesti onnea tuoreelle avioparille!

  VastaaPoista
 4. Paljon kiitoksia kaikille! Terveisin onnellinen vaimo :)

  VastaaPoista