Toinen adventti

joulukuuta 09, 2012


Joulukuu on ihanaa aikaa! Viritin taas jouluvalot paikalleen kirjahyllyn ympärille, vaihdoin keittiöön joulupyyhkeet ja ripustelin punaisia sydämiä ja muita vuodenaikaan sopivia roikkuvia asioita ovenkahvoihin sekä muihin tarkoitukseen sopiviin elementteihin. Myös kaksi omistamaani Runo-sarjan joulukauteen varaamaani Hallamarja-mukia siirtyivät kaapin takaosan kätköistä jatkuvaan käyttöön ja joululaulut jatkuvaan soittoon.

Kuulun siihen joukkoon, joka vaihtelee mielellään tekstiilejä ja muita fiilistä tuovia asioita sesongin mukaan. Musta on ihanaa nautiskella kulloinkin meneillään olevasta vuodenajasta tai -juhlasta ja muodostaa samalla pieniä omia perinteitä, kuten just niiden joulunpunaisten astiapyyhkeiden kaivaminen kaapista, piparitalkoot ja saaristolaisleivän leipominen vuosittaista Linnan juhlat -kisastudiota varten. Kaupungilla lahjojen perässä juoksentelun sen sijaan jätin tänäkin vuonna väliin. Pohdiskelin aihetta jo reippaasti marraskuun puolella ja suoritin muutamat tarvittavat hankinnat ajoissa ilman stressiä. Nyt keskityn syömään pipareita, neulomaan ja täyttämään uutta ihanaa muistikirjaani, johon päätin kirjata ylös kaikki käsityöprojektini lankoineen, silmukkamäärineen ja muine spekseineen. Rrrrakastan uusien muistikirjojen aloittamista. Mukavaa ja etenkin leppoisaa toista adventtia myös Sulle!


Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Hieno idea kirjata käsityöprojektit ylös. Saatan lainata sinulta ideaa, etenkin kun samalla saisin hyvän syyn ostaa uuden, hienon muistikirjan...

  Kauniilta näyttää teidän kotona. :) Hyvää toista adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet muistikirjat on kyllä yksi parhaista asioista ikinä, varsinkin Moleskinen sellaiset ;) Sehän tässä mullakin ykkösmotiivina oli.

   Poista
 2. Nuo jouluvalot näyttävät juuri sellaisilta, mitä olen itsekin kaipaillut osaksi sisustusta. Ihanat!

  Hyvää toista adventtia myös sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin viime vuonna kyllä aika tyytyväinen kuningasideaani paiskoa ne tohon hyllyn ympärille. Itse asiassa kuvatkin on viime vuotisia, mutta annetaan se anteeksi, koska tänä vuonna näyttää kynttilöiden sijainti mukaanlukien tismalleen samalta :)

   Poista