Kolmiohuivi

marraskuuta 20, 2012

Kesällä löysin sattumalta eräästä tamperelaisesta Siwasta Novitan Rose Mohair -lankaa eurolla kerä. Pakkohan sitä oli ostaa. Tästä seurasi tutkimusretki Novitan sivuille, koska en oikein tiennyt, mitä langasta voisi tehdä. Päädyin huiviin, ja se kannatti. Pitsikuvion neulominen oli tosi kivaa myös näin ensikertalaisena. Kuvion oppi alun skeptisyydestäni huolimatta aika nopeasti ulkoa, eikä neulomisesta tullut tylsää, kun joka kierroksella tapahtui jotain uutta. Nyt huvittaisi neuloa toinen samanlainen jostain eri langasta. Tota Novitaakin olisi vielä toiset kolme kerää jäljellä inspiraatiota odottamassa.
Saattaisit myös pitää näistä

5 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä itekin sikaylpee siitä, että oon saanut jotain näinkin vaikuttavan näköistä aikaan ;)

   Poista
 2. Arvaatko, ollaan oltu samoilla apajilla! :D Samasta langasta neulon samaa huivia, ainoastaan langat oli Valintatalosta. Ja silti, kyllä sun jälki on siistimpää. :) Katsotaan jos saisin minun versioistani kuvia blogiin ennen kuin vien myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Hauska sattuma. Laita ihmeessä kuvia! Minkä kokoisen meinaat tehdä? Siinä ohjeessahan oli että 100 g pieneen ja 200 g isoon huiviin, mutta valitsin ite kapinallisesti vajaat 150 g. Muuten tota ei ois saanut kaulan ympäri millään, ja se isompi versio ois taas ollut jo aivan naurettava möykky. Mulla oli haussa kaula- eikä hartiahuivi :)

   Poista
  2. Mulla meni vähän överiksi, ja ostin sellaset melkein 30 kerää... Olenkin tehnyt useamman huivin, kaikilla kolmella ostamallani värillä, kaksi 100 g ja pian valmistuu toinen 150 gramman huivi. Osittain laiskuuttakin, etten isompaa, sillä mulla ei ole tarpeeksi pitkiä puikkoja, mutta olen samaa mieltä, että 150 g on aika lailla maksimi kaulan ympäri kiedottavaksi! :) Sitäpaitsi jos ei mene myyjäisissä kaupaksi, pitää laittaa blogin kautta myyntiin... Kotirouvan/opiskelijan tulonhankintayritelmät.

   Poista