LOMALLA

elokuuta 01, 2012

Voi että oon onnellinen. Mulla alkoi eilen loma! Maanantaina kävin vielä näön vuoksi töissä hoitamassa pari käytännön hommaa, mutta lähdin iltapäivällä jo kohtuullisen ajoissa kotiin. Ilmeisesti tauko tuli suurempaan tarpeeseen kuin aattelinkaan, koska kotiin päästyäni istuin ensimmäiset puoli tuntia sohvalla onnen kyyneleet silmissä. Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista, joten tauko tulee tarpeeseen. Ja kaipaan kyllä kerran vuodessa vähän pidempää oleilua kotimaassa. Saksa alkoi tossa loppuvaiheessa tuntua yhä hektisemmältä. René on sanonut aina, ettei suomalaisilla ole koko ajan niin kiire kuin saksalaisilla. En aluksi tajunnut mistä on kyse, mutta nyt kesän venyessä ja loman edelleen puuttuessa aloin ainakin kuvitella tarvitsevani rauhaa, jota löytyy vain armaasta kotimaasta.

Täällä nyt siis ollaan, saavuin eilen. Nämä useankin viikon kotimaanlomat täyttyvät yleensä ihan yrittämättäkin siten, että ohjelmaa ja siirtymiä on vallankin optimoitava. Nyt oon yrittänyt ihan tietoisesti  jättää liiallisen suunnittelun väliin, jotta ehtisin oikeasti myös rentoutua loman aikana. Oon onnistunut aika mainiosti, vaan noin puolet kolmesta viikosta on ohjelmoitu etukäteen. Lopun ajan ajattelin neuloa lapasia ja selailla Hesarin Ruokatorstaita, jonka ostin heti tänään. Jos olet kohtalotoveri, niin ihanaa lomaa myös Sulle!

Saattaisit myös pitää näistä

8 kommenttia

 1. Elokuu on ihanaa aikaa Suomessa varsinkin herkuttelijoille, usein sadekesinä myös sään puolesta paras. Lokoisaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkuttelijana allekirjoitan. Kylläpä tuoreet, yksinkertaiset maut onkin erityishyviä, kun niitä saa harvoin. Meillä on edessä jopa rapujuhlat, aivan ihanaa!

   Poista
 2. Itse vasta kolmatta kertaa "kotimaanlomalla" (vaikka nyt yritän kyllä olla lomailematta liikaa), ja jo kolmatta kertaa en millään ehdi kaikkea, optimoimallakaan. Vietän vielä suurimman osan aikaani niin kaukana suuresta osasta ihmisiä, joita haluaisin tavata, etten kehtaa heittää "tuu tänne tapaamaan jos tahdot" -korttiakaan.

  Lokoisaa suunnittelematonta lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ei kyllä ehdi varmaan koskaan. Mun "olisi kiva" -lista on aika pitkä, mutta yritän aktiivisesti unohtaa sen. Tärkeimmät asiat hoidan, ja se saa tänä vuonna riittää. Jos tää loma ois pelkkää juoksemista, ei sitä varmaan tarviis kutsua lomaksi lainkaan. Lokoisia aikoja siis sinnekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset! Tähän mennessä säätakuu ei ole vielä toiminut, mutta ihmekös tuo, kun toinen osapuoli saapuu vasta viimeiseksi viikoksi. Ei täällä ole ennenkään pelkästään mua varten paistanut aurinko :)

   Poista
 4. Toivottavasti lomasi on sujunut leppoisasti! :) Lomailijalle sopivasti, minulla olisi sinulle haaste, joka liittyy osin myös matkustamiseen: http://rapakontaakse.blogspot.fi/2012/08/faktahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, varsin rennoissa merkeissä sujui! Kiitokset haasteesta, yritän saada vastattua siihen mahdollisimman pian. :)

   Poista