Purnukoita

maaliskuuta 05, 2011

Tuun ehkä sijainnistani johtuen hieman jäljessä Iittalan uutuuksien kanssa. Nää Kaj Franckin Purnukatkin saattaa hyvinkin olla jo vanha juttu, mutta ite havaitsin ne vasta Myiittalan uutiskirjeessä. 

kuva: Myiittala
Kivoja ovat! Nyt iso ja pieni ovat vielä yhteishintaisessa tarjouksessa jäsenille, joten tilasin Meeriltä meille heti turkoosit. Toi terrakotta miellyttää myös silmääni kovasti, tutkinen sitä lähemmin kesällä päästyäni kotimaahan. Nyt pitää enää päättää mitä noihin tulisi sisälle! Pieneen turkoosiin ehkä meidän karkea suola ja isoon sitten jotain muuta, hm. Keittiön avohyllyille ottaisin noita kyllä mielelläni enemmänkin!

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Tovi noita on ollut jo markkinoilla, itse olen kerryttänyt omaa valikoimaani jo kahdella :-) Hyllystä löytyy iso valkoinen ja pienenä tuo terrakotta (ihana väripilkku!). Omia en ole ees tajunnut ajatella keittiöön purkeiks, valkoinen tosin nököttää jääkaapin päällä " säästölippaana" ja pienessä on tällä hetkellä sormukset ja se on olkkarin sisustuselementtinä :-) Ah, sen verran ihania että täytyy hankkia vielä ehkä yksi! Noille kun keksii niin montaa käyttöä :-)

    VastaaPoista
  2. Korujen säilytys on kyllä kanssa hyvä idea. Luulen että Suomesta täytyy noutaa pari vielä noiden turkoosien lisäksi, ehkä terrakotta ja valkoinen. Oon aina iloinen saadessani talouteen lisää iittalaa :)

    VastaaPoista