Korvapuustit ja muita hymyn aiheita

kesäkuuta 05, 2016

Kaikesta säädöstä huolimatta elämä on kyllä just nyt tosi ihanaa (Musta muuten tuntuu, että käytän sanaa ihana tosi usein tässä blogissa - se kertoo joko mielentilastani tai siitä, että ulkosuomalaisena sanavarastoni alkaa rapistua enkä keksi enää korvaavia ilmaisuja).

Tosi suuri tekijä on tietenkin uusi työpaikka - on mahtavaa olla oikeissa töissä käyvä aikuinen ihminen, jolla on haastavia ja mielekkäitä tehtäviä! Ja vaikka matkoihin kuluukin reippaat kaksi tuntia päivässä, on elämässä silti vielä muutakin. Työnantajani ehdotti oma-aloitteisesti, että tekisin vajaata työviikkoa siihen asti, että muutamme ja saamme pojalle uuden hoitopaikan. Nyt on vielä kesäkin, joten kyllä tässä askel kulkee varsin keveästi ja mieli on aurinkoinen myös kaatosateella.


Taloudessamme on muutakin aihetta juhlaan: elettyämme usean kuukauden hajalla olevan uunin kanssa saimme uuden nyt viikonloppuna. Uuden vehkeen kunniaksi leivoin heti tänään aamulla pojan kanssa korvapuusteja. Kylläpä onkin kivaa, kun voi taas suunnitella tekevänsä myös jotain uunissa tehtävää syötävää! Ah!

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Onpa sinulla mahtavan joustava työnantaja. Hienoa, että ajattelee lapsiperheen arkea.
  Aurinkoista kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen tosi onnellinen, että päädyin juuri tähän firmaan. Suurella osalla kollegoista on saman ikäisiä lapsia, ja ymmärrystä riittää.

   Oikein mukavaa kesää myös sinne! Meillä paistaakin tänään jopa aurinko, viime aikoinahan on lähinnä satanut enemmän tai välillä myös vähemmän kaatamalla. Nyt on kuitenkin kesäpäivä!

   Poista
 2. Mulla toistuu ihana myös joka toisessa blogitekstissä Suomessa olosta tai olemattomuudesta huolimatta. Sanavarasto voi hyvinkin olla pieni, mutta vika ei liene ulkosuomalaisuudessa, ainakaan allekirjoittaneella.

  VastaaPoista