Päästäkää nyt jo mestoille!

elokuuta 29, 2009

Ööö äää. Oon täysin kyllästynyt pakkaamiseen, kello on jotain ykstoista ja lähtö kentälle koittaa aamulla juurikin kuudelta. Mulla oli jalo ajatus siitä, että oisin kirjoittanut jonkun "mihin olen menossa ja miksi" -henkisen tekstin, mutta niin ei Yllättäen käynyt. Kuvasta selviää yksi syy tähän :D Esillä on kämppä tänään ehkä kolmisen tuntia ennen kuin luovutin avaimet. Järjestelmällisyyteni on ollut just tätä luokkaa.



Oon huomenna perillä Frankfurtissa joskus kymmeneltä, myöhästyn ainakin ekasta bussista ja pääsen sitten jossain vaiheessa lopulta Annelle, jonka luona oon yötä. Maanantaina irtoaa sitten avaimet kämppään ja ehkä myös lisäinfoa aiheesta mitämissämilloin. Nyt jos kuitenkin unta!

Saattaisit myös pitää näistä

1 kommenttia

  1. Tervetuloa naille maille! Toivottavasti olet paassyt hyvin asettautumaan :) Nyt meidan pitaa jotenkuten jarjestaytya (hmm, mita se on ??) ja yrittaa jossain vaiheessa nahda, kun kerran ollaan melki "naapureita". Mulla on muutto edessa Luxemburgiin ja uusi vakituinen tyo alkaa huomenna, eli en lupaa mitaan seuraavaan pariin kuukauteen, mutta eikohan sen jalkeen ala olla asiat ruodussa :) Onnea ja voimia alkuhäsellyksille ja aurinkoista syksya Oili! !tuulia

    VastaaPoista