Mainiot blogitreffit Mainzissa

joulukuuta 03, 2016


Vietinpä juuri mukavat kaksi päivää! Järjestimme lähiseudun ulkosuomalaisten bloggaajien kanssa treffit Mainziin. Ylläoleva kuva tiivistääkin kaiken oleellisen visiitin ohjelmasta: ravintoloita, viiniä ja kameroita.
Mukana olivat Jonna (Lempipaikkojani), Aino (Viisi kymppiä lasissa), Lena (London and beyond), Heidi (Viherjuuria), Päivi (Puolivälissä) ja Eeva (Oh wie nordisch!). Olin tavannut näistä leideistä aiemmin vain Eevan, mutta juttua riitti silti alusta alkaen. Naurettiin vatsa kippurassa, puhuttiin vähän kaikesta ja tietenkin kuvattiin toisiamme ristiin. 

Ohjelma oli varsin ruoka- ja juomapainotteinen, koska mitäpä parempaa tekemistä sitä keksisikään tällaiselle porukalle? Perjantai-iltana tihutti hieman vettä, joten kipitimme Mainzin vanhan kaupungin läpi viinituvasta italialaisen ravintolan puolelle mahdollisimman rivakasti. Illan kruunasi yö hotellin lakanoissa ilman lasta - kukaan ei herännyt yöllä huutelemaan eikä kömpinyt viereen potkimaan kylkeen tai työntämään sormea nenään. Kämppikseni Päivi oli siis tässä suhteessa varsin hyväkäytöksinen. 
Tänään paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta, ja ehdimmekin kierrellä kaupungilla ennen junien lähtöä. Perinteitä kunnioittaen otin jokseenkin nolla edustavaa kuvaa Mainzista, mutta teidän on uskottava kun sanon, että kaupungin vanha keskusta on hurmaava! Sieltä löytyy somia kujia, pastellinvärisiä taloja, kutsuvia pikkuputiikkeja niiden iänikuisten ketjuliikkeiden lisäksi ja sympaattisia kahviloita.


Kiitos reissusta, arvon naiset! Ensi kerralla sitten jossain muualla samalla sisällöllä - hyvä seura, hyvä viini ja hyvä ruoka on konsepti, jota ei kannattane lähteä muuttamaan.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Kivat kuvat olet valinnut tähän juttuun. Kyllä tuli naurettua ja iloittua. Vaikka pikkujoulut eivät olleet teemana, niin kyllä nämä sellaisiksi voi laskea - sesongin parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totisesti! Ihan mahtavat pikkujoulut. Oli ihana reissu, ja seuraavan kerran treffataan sitten keväällä ilman villahousuja :)

   Poista
 2. Odotan jo kevättä ja uusia treffejä :D

  VastaaPoista