Ei niin pikaiset kesäpöksyt taaperolle

heinäkuuta 22, 2015

baboon housu ottobre nosh miniraita
Silläkin uhalla, että suututan tällä kaikki suomalaiset, on tähän alkuun kerrottava pohjustukseksi, että riesanamme on ollut jo pidemmän aikaa aikamoinen helle. Särmänä vanhempana olin unohtanut, että poika saattaa kesällä tarvita muitakin kuin pitkiä housuja ja että sekä ala- että yläosia kuluu päiväkodissa sen verran kiitettävää tahtia, etteivät ihan yhdet tai kahdet kappaleet riitä mihinkään. Eilen olin siinä pisteessä, että oli joko pistettävä pesukone pyörimään muutamien pöksyjen takia tai yksinkertaisesti ommeltava niitä lisää.

Malliksi valitsin Baboonin Ottobresta 3/2014, kankaat ovat aiempia ostojani Noshilta. Ajattelin pöksyjen syntyvän vauhdilla, mutta jotenkin mystisesti prosessiin kului kuitenkin koko ilta. Peppupalojen kiinnityksessä allekirjoittaneen avaruudellinen hahmotuskyky oli koetuksella, mutta kohtuullisen aivomyrskyn jälkeen siitäkin selvittiin. Tykkään näistä ihan hirveästi! Miniraidat ja niiden leikkaus eri suuntaan tuolla pepussa näyttävät tosi kivoilta, ja pirtsakat resorit kruunaavat koko homman.

baboon housu ottobre nosh miniraita
Wegen der Hitze hat der Kleine dringend kurze Hosen gebraucht. Ich wollte gestern mal schnell eine nähen, aber so schnell war ich am Ende doch nicht. Nachdem ich den ganzen Abend (nach dem Einschlafen des oben genannten Kindes) rumgemacht habe, ist die Hose endlich fertig geworden. Sie gefällt mir richtig gut! Der Schnitt ist Baboon aus der Ottobre 3/2014 und die Stoffe von Nosh

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Heippa! Tulin kommenttisi perässä blogiisi! Anteeksi että vastaus viipyi pahemman kerran. Ihanat pöksyt, raidat on kuosina ihan kestosuosikkini, niihin ei vain voi kyllästyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän lomalla on hyväkin olla ilman tietokonetta - se on hyvän loman merkki! Ja kiitos, raidat on mustakin tosi kivoja! Mies välillä kommentoikin, että eikö noita alkais jo olla riittävästi ;)

      Poista