Tähän mennessä lomalla tapahtunutta

kesäkuuta 22, 2015

Suomessa ollaan! Ehdimme jo juhlia ihania juhannushäitä. Niiden jälkimainingeissa matkalla Helsinkiin kävimme testaamassa Porvoon Bistro Sinnen. Mullahan oli suunnitelmissa tehdä tätä matkaa varten ihan suunnitelma siitä, missä kaikkialla kävisimme syömässä. Saksassa ollessani harmittelen aina, kun puhutaan uusista (yleensä Helsingin) hoteista ravintoloista, joiden olemassaolon ehdin sitten aina unohtaa ennen kotimaahan pääsyä. No, erinäisistä aikataulullisista ongelmista tätä ei tietenkään tapahtunut, mutta kehutun Sinnen olin laittanut mieleen. Se kannatti! Talon burgeri oli todella maukas, mikä on paljon sanottu, sillä en yleensä ole hampurilaisnaisia.


Häiden jälkeen olemme lähinnä ehtineet majoittua Helsinkiin ja syödä varsin hyvin. Tänään lounastimme vanhassa kauppahallissa, mikä oli ihanaa. Otin tietenkin lohikeittoa, koska sekin on ihanaa. Loma on siis alkanut kerrassaan mallikkaasti. Vielä ei ole edes juurikaan satanut, eli ei siis haittaa, että unohdin ainoat umpinaiset kenkäni ensimmäisen yön majapaikkaan. Ihanaa!

Wir sind in Finnland! Bis jetzt haben wir eine wunderschöne Mittsommerhochzeit gefeiert, sind in Helsinki angekommen und haben hauptsächlich nur gut gegessen. Nach der Hochzeit waren wir in Porvoo im Bistro Sinne, dessen Burger wir sehr, sehr, sehr empfehlen können. Die Lachssuppe in der alten helsinkier Markthalle heute war aber auch keine schlechte Wahl.

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Kateeksi käy, mutta pistän ton Porvoon paikan muistiin, kun omaan lentoon on enää kolmisen viikoa aikaa :-)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että jollakin muullakin on ruoka vahvasti mielessä kotimaata ajatellessa. :D Viime käynnillä meillä oli juurikin tuollainen lista: missä pitää ehdottomasti käydä syömässä ja mitä. Pitäiskin kurkata taas Helsingin uutuuksia kesälomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää testaamassa The Cock! Me tykättiin ihan tosi paljon :)

   Poista
  2. Ja lisää listalle.... Mies tykkää varmaan kamalasti, kun minä suunnittelen kaupunkivisiittiä, hänkun on enemmän mökki/metsämies :-)

   Poista
  3. Joo siis todellakin kannattaa ainakin ton aamupalan perusteella! Illaksi sinne pitää kaiketi melko varmasti varata pöytä, niin hypetetty paikka on kyseessä. Puoli kymmenen aikaan oli kivan rauhallista ja pöytä löytyi helposti.

   Poista