Ripaus pinkkiä villasukissa

lokakuuta 08, 2014

Sain aikaiseksi villasukat juuri sopivasti nyt, kun alkaa olla jo viileämpää. Näissä ei sinänsä ole mitään erityistä, lankana on seitsemän veljestä ja mallikin ihan perussukka Novitan sivuilta. Neuloin sukat kolmosen puikoilla ja hieman vähemmillä silmukoilla kuin ohjeen mukaan olisi pitänyt, koska käsialani ei tunnetusti sovi lainkaan yhteen Novitan sukkamestareiden käsitysten kanssa. 

Neulejälki ei välttämättä kestä tällä kertaa lähempää tarkastelua. En tiedä mistä moinen, onhan tällä samalla lanka-puikko-kombolla tullut jo neulottua kohtuullisestikin. Lähempää tarkastelua ei oikeastaan kestä myöskään lankavalinta: tarkkaavainen lukija saattaa huomata, ettei kumpaakaan väriä ollut ennalta aivan liian lihavassa kunnossa olevassa lankakorissani. Vaan minkäs tein, kun kesälomalla sinapinkeltainen ja pinkki -kombo huuteli suureen ääneen olevansa JUURI SE väriyhdistelmä, jota muuan ulkosuomalainen ei voi tänä syksynä missata!

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Ihanat! Voi että minäkin haluaisin kutoa, mutta ei ranne oikein kestä. Onneksi ystävä on kutonut Pöklylle sukkia ja toinen aikoi tehdä tumput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu että ranne ei suostu näihin hommiin! Mutta teidän Pökly on kyllä hyvissä käsissä :) Meidän ukolle ei ole toistaiseksi tuotettu puikoilla sukan sukkaa, kun allekirjoittanutta ei ole huvittanut. Ehkä innostun tässä kun kämpässäkin alkaa olla viileämpää!

   Poista
 2. No mutta siis noihan on ihan mahtavan väriset!

  Ja hei, kenen jalkaan ne Novitan sukat on muka tarkotettu, koska mun käsialalla tulee myöskin melkosia joulusukkia sillä ohjeella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joulusukkia tosiaan - tai ehkä vaihtoehtoisesti hyvät sukat jollekin, jonka jalka on noin kokoa 54... Jännä juttu, kun muistan vielä että kässäntunneilla neuloin niin tiukkaa että alkoi narista. Eipä oo tarvinnut moista pelätä enää nykyään!

   Poista
 3. Kiva ja freessi väriyhdistelmä - tykkään! Jännä miten toisilla se Novitan taulukko ei täsmää ollenkaan. Minä neulon 3,5 puikoilla, natisee kovasti, ja aina on täsmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä hittoa, enkö oo vastannut vielä! Ja joo, sukissa kyllä huomaa hyvin erot käsialassa. Mulla tuppaa tulemaan aika löysää jälkeä, mikä on sikäli vähän harmillista että tiukempi olisi usein siistimmän näköistä.

   Poista