Makuuhuoneessa

kesäkuuta 18, 2014

Sainpa vihdoin aikaiseksi kuvata makuuhuonetta, kun siellä vallitsi kerrankin järjestys. Meidän makkari on jotakuinkin täsmälleen saman kokoinen kuin olohuone. Huonekalujen sijoittelua piti hieman miettiä hoitopöydän ja pinnasängyn takia, mutta ihan hyvin nuo huoneeseen mahtuvat. Pinnasängyn voi siirtää myös meidän sängyn viereen; niin tehtäneen syksyn saavuttua, kun ilmat kylmenevät. Toistaiseksi mennään näin, sänky ikkunan vieressä on huomattavasti ilmavampi ratkaisu. Ryijy seinällä on oikeasti tummansininen, mutta sen valokuvaaminen on aika mahdotonta. Ryijyn teki mummini aikanaan vaarin 50-vuotispäivän kunniaksi. Sen teossa kesti kuulemma melkein vuosi. 

Brion sleep-sänky on meistä ihana. Onhan se vielä ukolle naurettavan iso, mutta sopii sitten myöhemmin myös isolle miehelle. Alunperin meidän piti ostaa myös hoitopöytä Briolta, tai ehdimmekin tilata sen. Pöydän laatu oli kuitenkin niin ala-arvoinen ja se oli heti valmiiksi hajallakin, että palautimme koko ylihinnoitellun roskan. Hoitopöytä ei jotenkin mätsännyt yhtään sängyn kanssa, joka on tosi jämäkkä ja kerrassaan laadukkaan tuntuinen. Ei uskoisi että kyseessä oli saman merkin tuotteet.

Lundia fuuga
Makuuhuoneessa sijaitsee toinen Lundiamme. Pienen ihmisen vaatteet piti saada mahtumaan jonnekin, joten uudelle kaapille oli tilausta. Päädyimme Lundian Fuugaan, ja onhan se nätti! Olemme ehdottoman tyytyväisiä. Kaappi nielee myös pyyhkeet, lakanat sekä sukat ynnä muut laatikoissa viihtyvät tavarat, jotka olivat tähän asti sijoitettuna vähän minne sattuu. Säilytystila kun ei totisesti ole tämän kämpän parhaita puolia. Nyt kelpaa kun yksi hylly on jopa vielä toistaiseksi täysin tyhjänä.

Lundia fuuga

Saattaisit myös pitää näistä

7 kommenttia

 1. Voi ei, kylläpäs nyt masennuin kun mainitsit tuosta Brion hoitopöydän huonosta laadusta. Oon nimittäin meille katsellut sitä Brion hoitopöydän ja lipaston yhdistelmää, mutta täytyy varmaan alkaa katselemaan myös varalta vaihtoehtoa B ja käydä tarkemmin liikkeessä tsekkaamassa laatu. Sänkyä olen kyllä kovasti hankkimassa Briolta, joten kiva kuulla että siihen olette tyytyväisiä :) Ja tuo Lundia, ei varmaan tartteis edes sanoa, mutta sanonpa silti: on se kyllä komee! Hauskaa juhannusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt vielä heitä kirvestä kokonaan kaivoon, ehkä meille sattui maanantaikappale. Meillä oli se versio, jossa on yksi laatikko. Se oli tosiaan jo valmiiksi hajalla, yhdessä sivussa oli varmaan materiaalin jännityksestä johtuva halkeama. Lisäksi koko pöydän viimeistely oli jotain ihan muuta kuin oltiin odotettu. Meinattiin, että saatiin Ikean laatua vähän eri hinnalla... Mut ehkä se lipastoversio on jämäkämpi, ja tosiaan voi olla että meillä kävi vaan huono tuuri.

   Suosituksena voimme sanoa, että on tosi kätevää jos hoitoalusta on kapeampi kuin hoitopöytä. Siihen viereen saa sit hyvin putsausvälineet ja rasvan, eikä niitä tartte kurotella mistään kauempaa.

   En muuten yllättynyt yhtään, että oot harkinnut samanlaisia juttuja, meillä tuntuu maut menevän usein yksiin :)

   Poista
 2. Meille ei taida tulla erillistä hoitopöytää, vaan ajattelin viritellä alustan vanhan perintölipaston päälle.. Katsotaan nyt sitten miten tämä ratkaisu toimii vai pitääkö katsella kirpparilta joku raato ^_^ Lundia on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toihan onkin se paras ratkaisu! Meitä oikein harmitti kun mitään lipastoa ei ollut tarjolla tuunausta varten, tosin tilan rajallisuus olisi tullut varmaan vastaan vaikka moinen olisikin löytynyt.

   Poista
 3. Voi että, onpas upea tuo Fuuga! Kelpaisi mullekin. :) Mitä hintatasoa tuo kokonaisuus oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me maksettiin tuosta pyöreästi 2200 euroa. Suomessa se saattaa olla hieman halvempi, mulla on nimittäin sellainen kutina, että Lundia olisi kotimaassa kauttaaltaan hieman edukkaampi kuin täällä. En tosin löisi päätäni pantiksi.

   Poista
  2. Kiitos, tuota hintatasoa sen arvelinkin olevan. :)

   Poista