Makuuhuoneen lukulamput

joulukuuta 08, 2016

Lightyears Caravaggio Read seinävalaisin
Ihanan aikuista, sain kommentiksi julkaistuani kuvan makkarista uusine seinälamppuineen Instagramissa. Kyllä näin on. On ihmeellistä, miten tällaiset pienet lamput voivatkin tuoda huoneeseen niin seesteisen ja harmonisen tunnelman. 

Etsiskelin sopivia lamppuja tovin jos toisenkin, kunnes löysin nämä Lightyearsin Caravaggio Readit. Ne olivat tovi sitten tarjouksessa Finnish Design Shopissa, joten sain myös (teko)syyn ostoksen tekoon. Pehmeän harmaa sävy on hurmaava, se erottuu mukavasti valkoisesta seinästä olematta kuitenkaan liian tumma. Ehkä parasta on kuitenkin se ilo, joka sängyssä lukevan, tähän asti vailla lukulamppua eläneen ihmisen valtaa joka kerta hänen muistaessaan että niin, nyt ei valon sammuttamiseen vaaditakaan kuin käden ojennus kohti katkaisijaa. 

Lightyears Caravaggio Read seinävalaisin, makuuhuoneen lukulamppu, Artekin jakkara yöpöytänä
Lamppujen lisäksi lämpimiä ajatuksia virtaa myös sänkymme suuntaan. Siinäpä toinen aikuisasia: olemme siirtyneet runkopatjoista (joita ei muuten tunneta Saksassa) oikeaan, massiivipuiseen sänkyyn. Tämän valmisti firma nimeltään Holzconnection. Sängyn mallin lisäksi mitat ja puulajin sai valita itse, ja jokainen yksilö valmistetaan tilauksesta. Ostimme siis paikallista, laadukasta käsityötä ihan oikeasta puusta - kyllä tässä kelpaa lukea kirjaa ja nukkua.

Saattaisit myös pitää näistä

7 kommenttia

 1. Just hyvät! Sopivien valaisimien löytäminen ei muuten oo mikään helppo juttu, oon huomannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan ole! Tästä syystähän meillä roikkuu keittiössä edelleenkin hätäratkaisu eli vierashuoneen paperivarjostin - jälkimmäisessä ei sitten olekaan valoa lainkaan...

   Poista
 2. Kauniit lamput! Ei vain ole harmaan voittanutta. Ehdottomasti aikuisen ihmisen makkari, silleen hyvällä tavalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän makkarin aikuisuus kuuluu samaan sarjaan kuin se, miksi on ihanaa olla kolmekymppinen. Nyt ollaan aikuisia, mutta nimenomaan silleen hyvällä tavalla!

   Poista
 3. Kauniit lamput on! Meillä on myös Holzconnectionin sänky ja voi kyllä rakastan edelleen useamman vuoden jälkeen! Meillä on sivulaatikollinen malli; toivottavasti ei tarvitse muuttaa kovin usein, se on nimittäin ihan turkasen painava osiinkin purettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Mä olin varsin tyytyväinen siihen, että sänky toimitettiin suoraan tänne uuteen asuntoon, kyllä toi painaa ihan ilmankin laatikoita riittävästi. Holzconnection on kyllä ihana firma, harmi kun ei tarvita enää mitään! ;)

   Poista