Nyt ei ehi

heinäkuuta 01, 2013


Ei taida olla projektia ilman viime tippaa. Lisää normaaliin kaaokseen kriittisellä hetkellä tuleva viikon konferenssi Kreikassa (joku esitelmä pitäis tehdä valmiiksi ja harjoitella) ja saat aikaan jonkinasteisen kiireen. Ny ei siis oikein ehi kirjoitella mitään suuria runoja. Tilanne saattaa parantua ennen häitä tai vaihtoehtoisesti niiden sekä loman jälkeen. 

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä noista ihan hyvät pirskeet tulee, pari tehtävälistan kohtaa on jo yliviivattukin :) Käytänpä tässä tilaisuuden hyväkseni: oisko sulla tällä kertaa antaa jotain kuumia vinkkejä Köpikseen? Mennään sinne häiden jälkeen viideksi päiväksi. Viimeksihän missasin tilaisuuden kysyä sisäpiirin suosituksia!

   Poista
 2. Mielipaikka museoista on Designmuseum.dk ja Glyptotek on myös ihana - varsinkin sen talvipuutarha-kahvila. Ravintoloista Spiseloppen Christianiassa on mielenkiintoinen kokemus, mieliravintola oli Pastis. Riz Raz on edullinen buffet-paikka. Mutta ota huomioon, että nämä oli kolme vuotta sitten...
  Käy Örestadissa (pääsee metrolla) ihmettelemässä mielenkiintoisia moderneja kerrostaloja ja Christianshavnissa kävelyllä (käy siellä Lagkagehusetin leipomossa ostamassa sconeseja tai muuta ihanaa). The royal cafe'ssa Amagertorvilla saa ihanasti katettua smörrebrödia. Kävelkää "järvien" eli kanaalien ympäri. Österbro järvien toisessa päässä on kivaa aluetta myös.
  Höh, nyt tuli armoton koti-ikävä!

  VastaaPoista
 3. Hei uudelta lukijalta Argentiinasta! Päädyin tänään blogiisi jonkin toisen ulkosuomalaisen bloggarin kautta (näin äkkiä ne asiat joskus unohtuu) ja jäin seuraamaan. Minusta on mukava lukea muiden ulkosuomalaisten arjesta ja elämänmakuisista asioista. Jotain ihania herkkujakin taisin bongata pikaselauksella! :)

  VastaaPoista