Paita jämäpaloista ja kierrätyskankaasta

syyskuuta 30, 2015

Kummitytöllä oli synttärit ja meikähän halusi tietenkin ommella päivänsankarille jotain. Tilanne on hyödynnettävä niin kauan, kun pehmeät paketit eivät vielä ole täysin tylsiä, yök ja out! Koska kummitytön äiti on suuri kierrätyshommien ystävä, halusin käyttää materiaalina jotain vanhaa vaatettani. Saksien alle päätyi jo kaksi t-paitaani, mutta lopulta silmääni miellytti eniten yhdistelmä kahden Noshin flamé-kankaan jämäpaloista ja toisesta leikkaamistani paidoista. 

Tikkaus muuttui todella helpoksi sen jälkeen, kun olin paikallistanut ompelukoneen mukana tulleen piilo-ommelpaininjalan, jota voi käyttää hyvin myös tikkaamiseen. Jalan avulla etäisyys saumasta säilyy vakiona eikä kangasta tarvitse ohjailla ollenkaan. Sen kuin huristelee vaan menemään!

---
Ajatuksia Saksasta on myös Instagramissa ja Facebookissa.

Unsere Patentochter hatte Geburtstag, und jetzt ist es noch nicht so weit, dass sie sich nur harte Pakete mit Spielzeug oder sonst was Spannendes wünscht. Also muss das ausgenutzt werden und es wird genäht! Da ihre Mutter ein großer Fan von Recycling und Gebrauchtes ist, wollte ich unbedingt ein altes Kleidungsstück von mir benutzen. Ich hatte schon zwei T-Shirts auseinander genommen, aber am Ende habe ich nur ein von denen mit Reststücken vom Flamé-Stoff von Nosh kombiniert. Das Absteppen war so was von leicht nachdem ich festgestellt habe, dass ich einen Blindstichfuß für die Nähmaschine habe, der auch super zum Absteppen ist. Genial war das!

---
Ajatuksia Saksasta ist auch auf Instagram und Facebook.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia