Frankfurt - viikonloppu leidien seurassa

lokakuuta 24, 2017

Tänä viikonloppuna oli taas aika nauttia suomalaisten leidien seurasta blogitreffien merkeissä! Aloitan postauksen kuvalla viinilaseista, koska ne ovat perinteisesti olleet hyvinkin kantavassa roolissa näillä matkoilla. Vielä autenttisempi kuva tästä olisi tullut, jos pöydässä näkyisi useampia kameroita.

Tämä oli kolmas ulkosuomalaisten bloggaajatapaaminen, jossa olin itse mukana. Nämä eivät ole mitään sponsorireissuja, vaan olemme järjestäneet treffejä ihan vaan puhtaasta halusta tavata ja viettää aikaa yhdessä. Joka kerta mukana on ollut uusia kasvoja, ja joka kerta olen viettänyt kotimatkan miettien, miten hyvä tunnelma matkalla olikaan, ja miten ihmeen hyvin sitä riittääkin juttua ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa. 

Tällä kertaa meitä oli mukana kymmenen, ja jännitinkin vähän etukäteen, miten hommat luistavat näin isossa porukassa. Ihan turhaan - mukana oli pelkästään symppiksiä tyyppejä, joiden kanssa kaikki sujui varsin helposti ja hyväntuulisesti. Ohjelmaan mahtui pilvenpiirtäjien ihailua, omenaviiniä, hengailua hotellihuoneessa Kaija Koon tahtiin, hieman fiinimpi illallinen ja jokilaivaristeily. Näistä kahden pitäisikin jo paljastaa, missä olimme - tornitaloista tykkäävä suuntaa Saksassa kohti Frankfurtia, joka on tunnettu myös omenaviiniperinteestään.Olen Saksassa ollessani asunut aina Frankfurtin lähellä, joten tämä ei ollut ensimmäinen kerta kaupungissa. Viime kerrasta oli kuitenkin vierähtänyt varmaankin parisen vuotta, joten oli hauska käydä taas katsomassa, miltä tuo Mainhattaniksikin kutsuttu kaupunki näytti tänä lokakuisena viikonloppuna. Säät eivät varsinaisesti suosineet meitä, ja taivas oli varsin harmaa. Se ei kuitenkaan haitannut: pilvenpiirtäjien ja vanhempien rakennusten kontrasti on vaikuttava pilviselläkin säällä. Sunnuntaina kävimme lisäksi katselemassa maisemia Main-joelta käsin parin tunnin jokilaivaristeilyllä, jonka Frankfurtin turismitoimisto sponssasi. Se osoittautui odotettuakin kivemmaksi ohjelmanumeroksi - mikäs siinä oli istuessa uudessa, isoilla ikkunoilla varustetussa laivassa teemuki kourassa ja kakkulautanen edessä sillä aikaa, kun ulkona tihutti vettä vaakasuoraan.


Kaiken kaikkiaan tosi onnistunut reissu siis! En tiedä oliko se iloisen tunnelman ansiota, mutta tykästyin Frankfurtiin taas ihan eri tavalla kuin ennen. Ja parasta viikonlopussa olivat tietenkin ihanat naiset blogiensa takana. Pusut ja halit teille kaikille!

Ja koska kuvasaaliini oli tälläkin kertaa kyseenalainen, laitetaan loppuun vielä parin vuoden takainen kuva niistä pilvenpiirtäjistä. Ensi kertaan, Frankfurt!

Ihanien naisten blogit:

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Hihi, mullakin oli sellainen olo, että heiluin koko viikonlopun kameran kanssa, mutta julkaisuun kelpaavia otoksia ei lopulta ollut montaa. Jos siis kyseenalainen viittaa siihen =D Olipa kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juuri näin - en edes mielestäni ole mitenkään superkriittinen kuvien suhteen, mutta johonkin raja oli nyt vedettävä. Mitä ilmeisimmin keskityin seurusteluun valokuvausta enemmän!

   Poista
 2. Kyllä huomaa, että olet hyvä kuvaaja! Tosi kivoja ja iloisia kuvia. Hali ja pusu itsellesi, oli jälleen kerran mahtava viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ens kerralla myös mukaan vierailevaksi tähdeksi! Nää treffit ei varmasti ole samoja ilman sua.

   Poista