Terveisiä uudesta kodista!

elokuuta 15, 2016

Olen muuttanut usein, mutta huhhuijaa, tämä oli ensimmäinen niin sanottu aikuisten ihmisten oikea muutto. Nykyisen irtaimistomme muuttaminen lapsen läsnäollessa osoittautui hieman haastavammaksi kuin opiskeluaikaiset "iskä, tulisitko pikaiseen käymään peräkärryn kanssa niin heitetään nämä banaanilaatikot uuteen kämppään" -kuviot.

Olemme olleet uudessa asunnossa nyt kaksi viikkoa (joista luojan kiitos toisen Suomessa pika(hermo)lomalla), ja täällä on edelleenkin jokseenkin sen näköistä, että paikalle on tiputettu pommi. Suurimpana syyllisenä on keittiö, jota ei vielä ole - jotenkin missasimme sen ajankohdan, jona tilaus olisi pitänyt tehdä, jotta köökki olisi ehditty toimittaa ajoissa... Mutta mitäs pienistä, istuessani tässä olohuoneen keskellä sijaitsevan ruokapöydän ääressä muuttolaatikkokasan ympäröimänä voin ilmoittaa, että odotuksen pitäisi kaikella todennäköisyydellä päättyä tänään! 

Keittiöstä tulee toivottavasti kiva - pieni mutta fiini, uskon! Alku on ainakin lupaava, sillä kaapistoseinälle tulee kaikkien aikojen lempparitapettini, Cole & Sonin Woods. Allaolevassa kuvassa vilahtaa myös jääkaappi, josta olen lähes yhtä innoissani kuin tapetista. Se on musta! 

Wir wohnen jetzt seit zwei Wochen in der neuen Wohnung. Es sieht immer noch aus, als hätte jemand eine Bombe reingeschmissen, aber heute wird sich hoffentlich einiges ändern: unsere Küche wird endlich geliefert! Ich glaube, sie wird echt schön. Die Wand mit meiner Lieblingstapete sieht schon mal super aus!

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Onni olkohon tupahan, hyvä vuosi vierahaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän mennessä olemme viihtyneet mainiosti ja Ludwigshafenkin on yllättänyt pelkästään positiivisesti (no ainoastaan suurta koirankakkakonsentraatiota lukuunottamatta)!

   Poista
 2. Hieno tapetti! Ja onnea uuteen kotiin :) Minä vieläkin muistelen puolikauhulla sitä aikaa, kun kokkasin irtonaisella lattialle laitetulla keittolevyllä 5 hengelle ruokaa ja tiskasin astiat suihkukaapissa 7 viikon ajan!!! Se oli sellainen kunnon tervetuloa Saksaan elämys... Seuraavassa kämpässä oli onneksi valmiina keittiö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, 7 viikkoa! Meille riitti tämä reilu viikko. Nyt kun vielä saataisiin toi tiskikonekin integroitua, jottei tarttis katella tuota paljasta ovea... Ehkä vielä tämän kuun aikana?

   Poista