Yllättävät ystävänpäiväkukat

helmikuuta 15, 2014

En ollut edes tietoinen, että mies oli jotenkin sisäistänyt koko ystävänpäivän. Sitä ei ole meillä vietetty lainkaan, enkä muutenkaan menisi sanomaan, että olemme jotenkin erityisen romanttista väkeä perinteisellä lahjat ja kukat -skaalalla mitattuna. Tärkeintä onkin, että toinen on arjessa oma ihana itsensä ja herää lämmittämään kauratyynyä jos maha on kipeä tai kantaa kaikki ostokset, vaikka kyllähän tässä nyt voisi oikeastaan itsekin edes jotain kanniskella. 

Osittain yllätysmomentin takia olinkin hyvin iloinen löytäessäni kotiin tullessani keittiön pöydältä kukkakimpun. Herra oli käynyt läheisessä kukkakaupassa ja kertoi ylpeänä sanoneensa myyjälle kimpun tulevan vaimolleen. Myös tulppaaneja oli erikseen tilattu kimppuun, koska vaimo pitää niistä erityisesti. Vaimo on iloinen, kaunis kimppu tekee juuri tänä harmaana lauantaina erityisen onnelliseksi.


Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Ihanaa! Vaimo on syystäkin iloinen. :-)

  VastaaPoista
 2. No todella, kyllä on kaunis kimppu ja niin mietitty vaimoa ilahduttamaan! Joskus ne paatuneimmatkin arkiromantikot yllättävät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun teoria on että naimisiinmenolla on tässä selvästi vaikutusta asiaan, koska tää on jo toinen kimppu häiden jälkeen!

   Poista