Valkoinen seinä

tammikuuta 20, 2014

Tykkään kovasti olohuoneen valkoisesta seinästä. Meillä oli suurten ikkunoiden ja kattoikkunan takia jo aina valoisaa, mutta nyt valoa tuli vielä rutkasti lisää. Jopa talouden toinen osapuoli, jota sain sentään ylipuhua maalausoperaatioon noin vuoden, pitää lopputulosta "oikeastaan ihan kivana".

Muutenkin valkoinen viehättää allekirjoittanutta tällä hetkellä kovasti. Yllätyksekseni ihailin jopa uusimmassa Dekossa olleita valkoisia lattioita, vaikken ole aiemmin perustanut sellaisista lainkaan. Täysvalkoisessa asunnossa en tosin tuntisi oloani lainkaan hyväksi. Ilman värejä elämä olisi kovin tylsää. Niitä on myös joululomalta Suomesta tänne matkanneissa räsymatoissa. Me tykätään kovasti.


Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Valkoiset seinät ovat kyllä ihanat, väriä löytyy muista esineistä. Taloa kun remontoitiin, päätettiin ensikis maalata kaikki valkoiseksi, paitsi eteisen yhksi seinä keltaiseksi. Tarkoitus oli miettiä värejä joskus myöhemmin, mutta näyttää siltä, että ne ainakin toistaiseksi jää edelleenkin valkoisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiseen ei myöskään kyllästy, kun värejä voi tarpeen mukaan vaihtaa tekstiileillä. Erinomaisen kätevää :) Näissä luonnonpigmenttiväreissä, joita meidän on pakko käyttää, ongelmana on vielä se, ettei koskaan oikein tiedä, mikä sävy sieltä sitten lopulta tulee. Valkoinen on sentään varma valinta :)

      Poista