Sunnuntaipuuhia

marraskuuta 22, 2015

marimekko sohvatyyny, adea band sohva

Ihanan leppoisa viikonloppu! Meillä ei ole ollut minkäänlaista sovittua ohjelmaa. Kun viikon ruokaostoksetkin tilattiin kotiinkuljetuksella jo perjantai-illaksi, ollaan voitu olla kuin Ellun kanat ja tehdä mitä huvittaa. Toi marketin kotiinkuljetuspalvelu kuuluu juuri niihin hommiin, joita vanha kansa kutsunee kermaperseiden pullamössöjen tarvitsemiksi turhuuksiksi, mutta me olemme haltioissamme! Meidän perheessä käydään olosuhteiden pakosta kaupassa tasan kerran viikossa, joten ostettavaa on kerralla paljon. Kun kaupat ovat sunnuntaina kiinni ja perjantai-illatkin ovat usein täyteen ohjelmoituja, on ainoa ostosajankohta lauantai. Kauppareissuun kuluu kaikkine oheistoimintoineen helposti muutama tunti, joille keksimme totisesti parempaakin tekemistä. Ja ehdoton plussa kuljetuspalvelussa: joku muu kantaa ne ostokset tänne kolmanteen kerrokseen!

taskullisen joulukalenterin ompelu, numerot tulostinkalvosta

Aamulla seuranamme oli viime aikoina harvoin näkyvissä ollut valoilmiö. Olipa piristävää olla kotona valoisaan aikaan! Sohva ei olekaan saanut hetkeen kylpeä auringon valossa. Nyt pilvet ovat jo palanneet, mutta en anna sen häiritä. Mies lähti salille, perheen pienin tuhisee päiväunilla ja allekirjoittanut puuhastelee joulukalenteriprojektin parissa. Tänään ohjelmassa on saksimista ja silittämistä ja vaikuttaa siltä, että tämä saattaa kuin saattaakin valmistua ajallaan!

---
Was für ein schönes, entspanntes Wochenende! Wir hatten ausnahmsweise gar nichts vor, und weil wir die Einkaufe zum dritten Mal über die Rewe-Lieferservice bestellt haben, konnten wir genau das machen, worauf wir gerade Lust hatten. Das Essen nach Hause liefern lassen ist übrigens mit das beste, was es gibt! Bei uns wird nur einmal die Woche eingekauft, und dementsprechend viel zum Schleppen haben wir dann auch. Jetzt muss man nur die Bestellung losschicken, abwarten und zuschauen, wie jemand die ganzen Tüten in den zweiten Stock schleppt. Herrlich! Und jetzt ist der Mann beim Sport, der Kleine schläft und ich mache mit meinem Adventskalenderprojekt weiter. Heute wird geschnitten und gebügelt.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia