Unelmamökki

maaliskuuta 11, 2011

Tässä on nyt kaikenlaisia huolenaiheita kuten katoavat mehiläiset , Japanin tapahtumat ja kaksien varattujen kotimaanlentojen ympäristövaikutukset. Voinko perustella itelleni jatkuvan lentelyn, kysyn ja lennän edelleen menemään. Lyhyesti sanottuna mieli on nyt helposti suuntautumassa maan tasolle. Yritän tässä kuitenkin kaikkeni tilanteen pelastamiseksi: uunissa on valmistumassa toivottavasti herkullinen pannari, jota nautin kohta ehdottoman lempparihilloni kera (joka muuten maistuu oikeasti mansikalta ja raparperilta, oletettavasti koska makeutusaineena on pelkkä agavesiirappi sokerin sijaan. R:n mielestä pahaa raparperia yök, joten joudun valitettavasti tuhoamaan koko purkin yksin). Lisäksi piristin itseäni pitkästä aikaa pienimuotoisella sisustussurffailulla, ja voi jee mihin törmäsin!

Norjassa sijaitsee mökki, joka on jotakuinkin just sellainen johon oisin itekin meidän mökkitontille joskus teoriassa ehkä nousevaa kuvitteellista mökkiä päässäni sisustaessani päätynyt, jos oisin älynnyt. Kattokaa nyt!


Kaikki kuvat: My Scandinavian Retreat.

Musta toi keittiö on ihan älyttömän hieno, just sopiva mökille. Ja mikä ikkuna makuuhuoneessa!  Ite lisäisin vielä vähän väriä, mutta valkoisen ja puun yhdistelmä miellyttää kyllä kovasti silmää. Huomasin juuri että blogin asunto-osiossa on myös silmänruokaa vaikka millä mitalla. Ilta kuluukin varmaan mukavasti tässä ihmetellessä, miksen ite osaa sisustaa kuten eräät. Ja pannaria syödessä, se tuli juuri uunista.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia