Hang it all

syyskuuta 07, 2014


Olen suuri tiettyihin elämän varrelle osuviin merkkipaaluihin liittyvien lahjojen ystävä. Tämä lienee peräisin isovanhemmiltamme: mummi osti jokaiselle lapsenlapselleen keramiikkaa koulun alkamisen kunniaksi ja taulun ylioppilaslahjaksi. Kunnon vaimon tavoin tartutin ajatuksen myös mieheeni, joten lopulta olikin selviö, että pallerolle pitää hankkia jotain syntymälahjaksi. 

Hankimme joululomalla Suomesta Kaunisteen kalenteripyyhkeen tälle vuodelle, mutta haussa oli myös jotain hieman suurempaa. Halusimme jotain, josta on iloa lapsena ja toivottavasti myöhemminkin. Koska allekirjoittanut on jotakuinkin aina ihaillut Vitran Hang it all -naulakkoa, oli se helppo valinta. Nyt pallerot ripustettiin makkariin hoitopöydän yläpuolelle säilyttämään puolipitoisia vaatteita, ja seuraavassa asunnossa naulakko pääsee sitten ukon omaan huoneeseen. 


Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Olen aina tykännyt tuosta naulakosta eli hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajateltiin että se on myös mukavan ajaton tällaiseksi lahjaksi.

   Poista
 2. Toi on niin kiva! Kyllä itse ainakin viimeistään nyt arvostaisin, jos mullekin olisi aikanaa joku hankkinut jotain vastaavaa :) Nuo merkkipaalut on hyvä paikka ostaa jotain isompaa ja arvokkaampaakin, tulee ainakin harkittua ja toisaalta tykkään kyllä itse siitä, että tiettyihin esineisiin liittyy joku muisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että ukkelikin arvostaa sitten hieman myöhemmin :)

   Poista
 3. Nuo erilaisiin merkkipaaluihin liittyvät lahjat ovat tainneet olla yleisiä meidän isovanhempien ikäpolvelle - tai ehkä ne ovat vieläkin. Itselleni jäi mieleen, kun mummi lahjoitti kaikille lapsenlapsilleen rannekellon muistaakseni kouluun mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa hyvinkin olla, että kyseessä on vanhemman sukupolven juttu, en ole koskaan ajatellut asiaa. Niin tai näin, meidän mummille tuollaiset hommat oli tyypillisiä. Musta on tosi kivaa, että esineillä on tarina :)

   Poista