Tein itse mobilen

kesäkuuta 29, 2014


Täällä on kuulkaa saatu valmiiksi kuukausikaupalla keskeneräisenä makoillut DIY-projekti, josta tuli sairaan hieno! Pikku-ukko on alkanut katsella asioita tarkkaavaisesti jo hyvä tovi sitten, joten oli jo korkea aikakin saattaa homma loppuun. 

Herran sängyn yläpuolelle ripustettiin siis tänään juhlallisesti kasa kuumailmapalloja. Idea mobileen ei suinkaan syntynyt omasta päästäni, vaan löysin joskus googletellessani alkuperäisen vesion, josta sain kaavat palloihin ja aika suoraa ideaa väritykseenkin. Korit syntyivät viini- ja kuohuviinipullojen korkeista, ja niiden leikkely oli miehen juhlallinen tehtävä. Ripustin pallot kirjontakehikkoon jota en todellakaan jaksanut maalata valkoiseksi tahi muunkaan väriseksi, ja mies kiinnitti koko komeuden kattoon. Saattaisit myös pitää näistä

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Vaikuttaa olevan myös toimiva, koska palleroita on tuijoteltu hypnotisoituneena jo useampaan otteeseen. Niiden hiljaiseen liikkeeseen on näköjään myös kiva nukahtaa :)

   Poista
 2. Aivan sairaan hieno! Kyllä tuota kelpaa vauvelin katsella. :) Meillä oli Elsalle lahjaksi saatu maatuskamobile, josta tykkäsi kovasti. Mutta sit vaihdettiin hoitopöydän paikkaa ja katosta irrotettu mobile vei mukanaan palan kattoa = päätyi kaappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän itse asiassa saatiin pojan synnyttyä lahjaksi kolme mobilea... Ne odottelee tuolla pääsyä johonkin, kun itse tehty oli luonnollisesti etusijalla ;) Hoitopöydän ylle tääkin piti laittaa, mutta 3,5 metrin korkuinen katto lannisti meidät, siispä loppusijoituspaikka vaihdettiin.

   Poista
 3. Vau, onpa suloisen näköisiä pehmopalloja! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana! Meilläkin on muuten mobile huopakankaasta ;)
  http://lowenleben.blogspot.de/2014/04/vauvan-odottelua-waiting-for-our-baby.html

  VastaaPoista