Riittävästi voita, eikä mitään rasvatonta maitoa

helmikuuta 06, 2013


Pannaria. Tänään: edistin väitöskirjaani työpäivän aikana nollasti tai ehkä hieman negatiiviseen suuntaan. Lounasajan tienoilla löysin kurkustani kaktuksen ja huomasin pääni muuttuneen painavaksi. Ulkona satoi puoli päivää räntää ja osan ajasta myös vettä. Ollaan taas päivän lähempänä sitä, kun ehkäpä lempikollegani lähtee takaisin kotiseuduillensa Englantiin. Monien muiden kohdalla olisi aika sama tai ehkä vähän harmi, mutta nyt tulee kyllä vähän tyhjä olo. Tällaistahan tämä väikkäriaika on; rajallinen aika yliopistokuplassa, ja lopulta kaikki hajaantuvat minne sattuu. Vähän kuten joskus muinoin leirillä/luokkaretkellä/kielimatkalla.

Oli siis selvää, mitä heti kotiin päästyä oli tehtävä. Nyt tuolla on vielä kolme neljäsosaa jäljellä ja tunnen oloni jo parantuneen selvästi. Otan varmuuden vuoksi vielä hieman lisää.

Saattaisit myös pitää näistä

3 kommenttia

 1. Suomalainen ystäväni söi tuota kermavaahdon kanssa kun puhelin soi ja sieltä sanottiin "Painonvartijoista hyvää iltaa". Ystäväni kysyi, että vakoiletteko te meitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ketkuja! Tunnustivatko edes vakoilun?

   Meillä töissä eräs taho on parhaillaan (ihan terveyden kannalta tarpeellisella) laihdutuskuurilla, ja tästä on sitten sivuvaikutuksena se, että myös kaikkien muiden ruokia ja niiden kaloripitoisuuksia kommentoidaan. Totesin että eipä varmaan ite tarvitse sitten vaivata päätään asialla sitäkään vähää kuin muuten. Pannari silloin tällöin pitää korvien välin kunnossa :)

   Poista
 2. Meilläkin on luvassa kyykkäevääksi pannaria, oikein ternimaitoon tehtyä! Täytyy kai tekijälle ilmoittaa vieno pyyntö olla ujostelematta voin kanssa, kun kerran oot sitä ihmeainetta niin hehkuttanut. :)

  VastaaPoista