Aurinkoa, myöhemmin räntäsadetta

helmikuuta 07, 2013


Kuvassa sohva juuri ennen lösähtämistäni sen päälle parin viltin kera. Eilen mainittu väitöskirja ei siis etene tänäänkään, mutta voin sentään sanoa Adean tytöille ja pojille terveiset, että Band sopii mainiosti myös päiväunien nukkumiseen. Työkaveri soitti juuri selvittääkseen pari asiaa, ja sain samalla kuulla missaavani juuri ryhmämme aktuellin synttärisankarin tarjoamat nestetypellä tehdyt jäätelöt (jotain hyötyä työskentelystä yliopistolla on, koska ei voi olla siistimpää tapaa tehdä jätskiä kuin jäähdyttää sitä höyryävän kylmällä nestetypellä). Puhelun hetkellä oli menossa metsämarjamaku. Ei varmaan maistu, totesin ja käskin soittajan nyt sentään syödä ainakin pari annosta munkin puolesta.

Noin niinku muuten ei oikein maistu mikään (paitsi pannari). Hedelmistä tykkään kyllä aina, joten taidan elää niillä loppupäivän. Banaania, ananasta, appelsiinia ja kiiviä joko raakana tai jogurttilisällä. Huomiseksi tai viimeistään lauantaiksi aionkin taas tervehtyä, koska meillä on silloin huippuammattimaiset viiden hengen viskinmaistajaiset. Hengistä kaksi tykkää viskistä. En oikeastaan kyllä kuulu tähän vähemmistöön, mutta kielsin silti yhtä osallistujaa tuomasta appelsiinimehua lantringiksi, koska johonkin raja on vedettävä.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

 1. Mm-hmm, eli sohva on nyt todettu hyväksi nukkumiseen. Mulla on pian kapsäkit valmiina. ;)

  Ei vais, pikaista toipumista tulin toivottamaan! Hedelmien ja pannarin avustuksella siihen tuskin menee kauaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kyllä tää tosiaan tästä, nyt viihdykkeenä on myös villapaita (pääsin vihdoin neulomaan pyörönä eli tää sujuukin huomattavasti nopeammin ilman nurjia silmukoita, jes) ja Downton Abbey. Näillä eväillä päässen jo huomenna takasin töihin :)

   Poista