Kesän vikat vai syksyn ekat?

syyskuuta 03, 2012

Kuten mainitsin, suuri osa lomasta tuli vietettyä neulomusten parissa erinäisten sohvien, sänkyjen ja kulkuneuvojen nurkissa. Jotain valmistakin sain aikaan, nimittäin lapaset. Tänään on äärimmäisen sopiva päivä aiheesta kirjoittamiseen, täällä on nimittäin noin 25 astetta lämmintä ja taivaalla seilaa pari pilvenhattaraa. Oletan kuitenkin, että näin syyskuun aikana päästään jo joku aamu lapaskeleihin, joten julistan postauksen asiaankuuluvaksi ja ajan hermoon iskeytyväksi. 

Jostain allekirjoittaneelle tuntemattomasta syystä kuvien värit ovat sekä kuvaohjelmassa että Picasassa sata kertaa kirkkaammat ja luonnonmukaisemmat kuin otosten siirryttyä Bloggeriin. En nyt juuri osaa muuttua korjaustoimenpiteeksi, joten uskokaa kun sanon että ovat oikeasti intensiivisemmät ja söpömmät. Nämä tumput olivat eka kosketukseni kuvioneuleeseen (ellei lasketa sukkia, jotka aloitin ennen näitä ja joiden yritelmän purettuani totesin aloittavani treenit hiukan helpommista lapasista), ja varsin hauskaahan tuo neulominen oli. Vähän houkuttais toiset samanlaiset, mutta sinisävyisenä! Katsotaan syntyvätkö joskus. Nyt on kuitenkin vielä eri proggis kesken, siitä enemmän joskus Myöhemmin(tm).



Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

  1. Nää on ihanat! Minä aloitin syksyn ensimmäiset lapaset perjantaina, ja kutsun niitä sellaisiksi, vaikka mittarissa oli, ja on tänäänkin, yli 30°C ja trooppiset ilmankosteudet.

    VastaaPoista
  2. Söpöt lapaset.Joo, tee myös siniset. Älä vaan peloittele, että niitä tarvitsee jo tässä kuussa. Huh!

    VastaaPoista
  3. No tuskin herraisä nyt ihan vakituiseen käyttöön vielä tässä kuussa joutuvat, mutta ehkä jo aamuisin pyöräillessä vois loppukuusta kaivaa käyttöön. Juuri nyt ei kyllä siltä tunnu noita säätiedotuksia katellessa :)

    Pilvi, ratkaisevaahan on lähinnä, koska lapaset valmistuu ;) Mulla usein ajoitusajankohdasta ei voi vielä tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä siitä, mihin aikaan vuodesta valmis tuotos näkee päivänvalon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, hyvä huomio! :D Mulla on nyt eka tästä parista vielä peukaloa vailla. Aina siinä vaiheessa kun pitäisi katkaista lanka, luoda tai poimia silmukoita, tulee vähän taukoa...

      Poista