Pokaali ja tunnustuksia

toukokuuta 09, 2011

Finn for life -blogista pärähti tänne pokaali. Seurauksena täytyy paljastella 8 satunnaista asiaa. Juhuu, sanon minä: ensinnäkin joku lukee näitä löpinöitäni ja toisekseen listojen tekeminen on lempparipuuhaani.


1.Olen havainnut väenpaljouden ärsyttävän mua yhä enemmän ja enemmän. Tästä syystä lauantaina Frankfurtiin tai (uusimpana ärsytyksen kohteena) Ikeaan meneminen on ehdottomasti välteltävien asioiden listalla. Tämä on parisuhteen kannalta erityisen kätevää: meiltä molemmilta menee hermot jotakuinkin samaan aikaan, vaikkakin eri syistä ;)

2. Oon aikamoinen kotihiiri. Tänä talvena olin ennätyksellisen väsynyt, enkä vieläkään voi kehua itseäni erityisen pirteäksi, minkä takia koti-illat on prioriteettilistani kärjessä.

3. Värjäsin hiukseni tummiksi ysiluokalta lähtien, kunnes pari vuotta sitten päätin vaalennella niitä pikkuhiljaa kohti omaa väriä. Nyt olen saksalaisten mielestä blondi, omasta mielestäni en todellakaan.

4. Räjähdän, jos joku vielä kysyy, miten mulla voi olla kylmä vaikka tulen Suomesta.

5. Saksalainen tekstiili- ja sisustusmaku on suoraan sanottuna ihan kamala. Tuon lakanat ja muut Suomesta tai ostan täältä pohjoismaisten merkkien tuotteita. 

6.  Sisustustuotteissa oon muutenkin sikäli tarkka, että ostan koriste-esineet mieluiten itse. Tästä johtuen harmaita hiuksia aiheuttaa aina välillä anoppikokelas, jonka käsitys pikkutavaroiden riittävästä määrästä ylittää omani moninkertaisesti. Opettelen tässä pikkuhiljaa sanomaan ei. Ennen pääsiäistä hylkäsin jo puolet meille kysymättä roudatuista koristeista, mikä on huomattavaa edistystä.

7. En aja täällä autoa kuin pakon edessä. Tähän mennessä pakko on osunut eteen kerran. Tiedostan, että ois hyvä ajella edes joskus, koska ajotaidot ruostuvat kovaa vauhtia. Aloitan ehkä pehmeesti istumalla rattiin kesällä Suomessa, siellä ei ole niin kaoottista liikenteessä kuin täällä. Ja kuka opettais mut parkkeeraamaan taskuun?

8. En katso käytännössä koskaan telkkaria enkä elokuvia. Työkaveri lainasi lokakuussa (!) mulle kolme Jane Austen -elokuvaa, joista sain kuin ihmeen kaupalla katsottua yhden lähes heti, mutta kaksi muuta ovat edelleen katsomatta. Mun pitää käytännössä pakottaa itseni istumaan telkkarin eteen, jos haluan saada jotain katsottua, oli kyseessä sitten tv-ohjelma tai elokuva. Hienoisena poikkeuksena on Planet Earth -sarja, jonka lähes kaikki osat ollaan saatu katsottua Renén kanssa. Kolme viimeistä ovatkin sitten toki odottaneet viimeiset kolmisen kuukautta.

 ---
Pokaali pitäisi jakaa eteenpäin 8 blogille. Vastoin alunperäistä aikomustani listaan kuin listaankin niitä vaadittavan määrän. Nämä asustelevat syötteenlukijassani, osaa olen seurannut jo pitkään ja osan löytänyt vasta viime aikoina. Mukavia kaikki!

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hei mahtavaa, tämä on ensimmäinen ikinä saamani blogipokaali! Kiitos! Lupaan siis aktivoitua ja päivittää blogia heti Suomen työmatkan jälkeen... Muut mainitsemasi blogit vaikuttavat myös mielenkiintoisilta, täytyy tutustua tarkemmin.

  VastaaPoista
 3. Neloskohta pätee myös minuun... Viimeksi lauantai-iltana valittelin että on kylmä, ja siihen sitten eräs australialainen hämmästeli että miten se on mahdollista, minähän olen Suomesta. Argh!!

  VastaaPoista
 4. Niin ja kiitoskiitos pokaalista! :)

  VastaaPoista
 5. Oo! Kiitos pokaalista, toteutan sen pikimiten :)

  VastaaPoista
 6. Vau, kiitos pokaalista! Paan haasteen mahdollisimman pian täytäntöön. Ja olipa kiva samalla löytää uusia mielenkiintoisia blogeja - kuten tämä! :)

  VastaaPoista