Airbnb-asunto kuin suoraan sisustuslehdestä

tammikuuta 09, 2015


Seuraa tämän blogin mittakaavalla aika galaktinen kuvapläjäys. Vietimme nimittäin joululoman lopussa muutaman päivän Helsingissä. Päätimme kokeilla majoitukseen airbnb:tä hotellin sijaan, koska onhan kokonainen asunto vauvan kanssa paljon kätevämpi kuin pelkkä huone ilman keittiötä tai erillistä nukkumatilaa. Sopivan paikan etsiminen oli allekirjoittaneen tehtävä, ja valinnan vaikeushan siinä iski. Uudenvuodenpäivänä pääkaupunkiin saavuttuamme siirsimme lopulta itsemme maallisine omaisuuksinemme Kruununhakaan, jossa kokeilimme neljän päivän ajan, minkälaista olisi elää juuri sellaisessa vanhassa kantakaupungin talossa, joista aina haaveilen.

Helsingissä viettämiemme päivien aikana olo oli kuin Dekon sisälle siirretyllä. Tämä perhe taitaa tästä lähtien suosia airbnb:tä enemmänkin, koska kyllähän tämä nyt minkä tahansa hotellihuoneen voittaa. Ihana asunto!


Wir haben in Helsinki in einer airbnb-Wohnung übernachtet. Sie war wunderschön! Mit dem Baby war es auch praktisch, eine komplette Wohnung statt einem Hotellzimmer zu haben. Sehr zu empfehlen!

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Siinähän mainio idea! Vaikka itse olin kesällä New Yorkissa Air B'n'B:n asunnossa, koska halusin teeskennellä NY:läistä, niin miksipä ei Hesaan koeelämään! Milloinkas muutatte Hesaan? ;-)
  Kivan näköinen "kämppä", ja ihanan kamala määrä suomalaisia design-klassikko huonekaluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nähtyäni tuon Artek -keskittymän valinta oli tehty ;) Oli kyllä tosi hyvä idea ottaa tuo asunto siksikin, että oli ihanan rentouttavaa saada olla loman lopuksi vähän omassa rauhassa. Etenkin miehellä menee jossain vaiheessa väistämättä hermot toisten nurkissa pyörimiseen. Taidetaan varata toistekin vikoille päiville jotain tällaista. Ja olihan kyllä hauskaa kutsua pääkaupunkiseudulla asuvia kavereita "meille" illalliselle ;)

   Poista
 2. No on todellakin kuin Dekosta! Airbnb taitaa olla nykyisin todella suosittu. Tuntuu, että joka puolelta löytyy joku, joka on jo sitä kokeillut. Olisi kyllä hauskaa "koeasua" vaikkapa Helsingissä. Toi Vitamin-D-lamppu on kyllä hieno, kokeilitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meidän koeasuminen oli siitäkin hyvä idea, että se sai allekirjoittaneen romanttisiin haahuiluihin jotain rajaa - ihanasta jugend-talosta, just niistä haaveilemistani leveistä ikkunalaudoista ja olkkarin ikkunasta näkyvästä tuomiokirkosta huolimatta mulla menisi kyllä oikeassa elämässä alta aikayksikön hermo esimerkiksi hissiin, jonne meidän vaunut mahtui yhden henkilön kanssa vain siksi, että ostimme jotakuinkin pienimmät, mitä markkinoilla oli, ja kaikkeen siihen säilytys- ja peseytymistiloihin liittyvään epäkäytännöllisyyteen, joka kulkee tiukasti käsi kädessä näiden ihanuuksien kanssa. Ei sillä että siis valittaisin, jos joku nyt soittaisi ja sanoisi kaukaisen mysteerisukulaisen jättäneen meille perinnöksi tuollaisen kämpän!

   No mäkin ihailin lamppua koko vierailumme ajan. En kyllä kokeillut, keittiössä oli nimittäin hieman nykyaikaisempi versio, jota kyllä pidin tiukasti päällä aamupalastellessani.

   Poista
 3. Ihana kämppä! Itse olen saanut kokemuksia Airbnb-asunnosta Tukholmassa, kun vierailin kyseisessä asunnossa kuukauden verran majoittuneen poikaystäväni luona. Näppärä tapa matkustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kyllä todella vakuuttuneita. Ja vielä kun tarjolla on tällaisia helmiä!

   Poista