Terveisiä Riosta

maaliskuuta 19, 2015

rio de janeiro copacabana
Täällä ollaan! Lento meni hyvin ja perille päästiin mielenkiintoisesta liikenteestä huolimatta hengissä. Etenkin pienimmän perheenjäsenen rytmi on vielä aika sekaisin, vaikkei aikaero mitenkään mahdoton olekaan. Tämä päivä meni siis päiväunia nukkuessa ja rantatunnelmissa. Hotellimme on ihan Copacabanan edessä ja maisemat huoneesta ovat aika hulppeat. Huomenna sitten vähän enemmän äksöniä!

rio de janeiro copacabana
Schöne Grüße aus Rio! Wir sind gut angekommen. Nach der langen Reise und wegen Zeitverschiebung haben wir heute vor allem geschlafen und uns auf dem Strand entspannt. Unser Hotel liegt direkt an der Copacabana und der Blick vom Zimmer ist toll!

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Jihuu! Ei näytä ees tolkuttoman kuumalta. Onko?

  Elina

  VastaaPoista
 2. Ei! Asteita on ollut joku 28, mutta ei oo kyllä tuntunut yhtään niin pahalta kuin etenkään Saksassa. Toi meren läheisyys mitä ilmeisimmin auttaa asiaa. Muutaman kerran on ollut jopa vähän viileä hihattomassa mekossa!

  VastaaPoista
 3. Onks pakko postata tollasia kuvia? Hei kamoon, meille on luvattu sadetta huomisesta lähtien!
  Heh heh, vitsi vaan, tietekin olen iloinen teidän puolesta, että matkan alku sujui hyvin ja te nautitte nyt auringosta. Haluan nähdä rusketusraidat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, että ollaan tehty parhaamme rusketusraitojen välttämiseksi ;) Suojakerroin 50 on varmaan lakananvalkeille kaltaisillemme ihan sopiva näillä tienoilla!

   Poista
 4. Oi että!!! Ihan herää reissukuume.. onneksi kohta pääsee sinne Frankfurtiin ja sen jälkeen vielä viiden päivän Prahan loma tiedossa kesäkuun alusta. ^_^ Nauttikaa lomasta! Suomessakin on aurinko hellinyt viikon verran, mutta vielä ei ihan olla shortsikeleissä, kun pakkasen puolella menty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, Frankfurt ja Praha eivät myöskään ole lainkaan pöllömpiä kohteita! :)

   Poista