Tuliaispaita kaverin vauvalle

marraskuuta 17, 2014

Kun nyt olen kerran päässyt ompelun makuun, oli viime viikon vierailun tuliaisvalinta selvä. Kavereilla on hieman meidän pikkumiestä vanhempi tyttö, joka sai lahjukseksi paidan. Trikookangas on Noshilta ja kaava Ottobresta 1/2011, muokattuna hartianappien verran. 

Muutaman harjoituskerran jälkeen näiden paitojen ompelu alkaa sujua hyvinkin sutjakasti ja ompelun jälkikin miellyttää silmää. Pikkuhiljaa voisin ehkä jo edetä haastavampiin tuotoksiin!

Saattaisit myös pitää näistä

8 kommenttia

 1. Tyyppi alkaa olee jo niin näppärä käsistään, että ihan kateeks käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona ollessaan sitä motivoituu kovasti vaikka mihin puuhasteluun!

   Poista
 2. kertoisitko vielä minkä Berninan hankit?

  VastaaPoista
 3. Kateeksi käy! Olen jo usein miettinyt ompelemista, äidiltä löytyisi kone, ja anopilta tietoa, mutta... Lankahomma on pahasti karannut käsistä, lankakeriä joka paikassa, ja pelkään että kangasasia karkaisi myös käsistä alta aikayksikön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sehän tässä on kyllä vaarana. Meilläkin on jo kohtuullinen kasa kankaita, kun kannattihan niitä tilata samoilla postikuluilla vähän enemmän ;) Mutta onneksi pieni mies kasvaa nopeasti!

   Poista
 4. Ihana kuosi! Vaikka karsastan väreistä violettia, niin tämä on kyllä niin makoisan värinen, että kelpuuttaisin itsellenikin. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noshilla on vaikka mitä ihania kankaita, piti oikein hillitä itseäni etten vetänyt koko hommaa ihan överiksi :)

   Poista