Uusin itse kuvioitu tyynynpäällinen

huhtikuuta 23, 2014


Kangasväri-innostukseni ei tosiaan loppunut yhteen tyynynpäälliseen. En onnistunut millään löytämään haaveilemaani mintunvihreää väriä, joten päädyin auringonkeltaiseen. Kivan pirtsakka vaihtoehto sekin, olen oikein tyytyväinen!

Tällä kertaa en lähtenyt kuvioimaan mitään perunalla, vaan rajasin siksak-raidat maalarinteipillä. Hyvin toimi tämäkin tekniikka ja tyynystä tuli tosi kiva. 

Bonuksena näissä itse tehdyissä hommissa on tosiaan myös se, että kun kangaskin löytyy varastoista jo valmiiksi, ei talouden toinen osapuoli voi oikein mutista uusien tyynynpäällisten muka kyseenalaisesta tarpeellisuudesta. Ns. win-win-tilanne.

Saattaisit myös pitää näistä

3 kommenttia

  1. Onpas nätti! Mitenkäs sait raidat noin tasaiseksi? Vai onko se yksi raita tasan maalariteipin leveys? Pensselilläkö laitoit värit? Jos kaipaat lisää sitä kangasta, hihkaise ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joka raidan välissä oli yksi teippiliuska. Aluksi meinasin, että meidän maalarinteippi ois liian leveetä, mutta hyvä siitä lopulta tuli noin. Ja joo, vörin levitin siveltimellä. Siihen piti investoida, mutta meinasin että ekassa tyynyssä käytetty talouspaperitaktiikka ei nyt oikein lähtisi :)

      Poista