Ranskalaisia viivoja

maaliskuuta 09, 2010

(oikeastaan ranskalaisia palloja)

Viime aikoina tapahtunutta:
  • Käytiin toissasunnuntaina Frankfurtissa katsastamassa Renén kaverin Olin (kyllä, en erota nimeä omastani ääneen lausuttuna, ja kyllä, tästä seuraa kummallisia tilanteita) ja tyttöystävänsä upouusi kämppä upouudella asuinalueella. Tämä oli käsittämättömän siistiä koska, tädää, tyttöystävän nimi on Ella ja kotimaa Suomi! Bonussektorina myös vanhemmat olivat paikalla, joten pääsin puhumaan suomea kolmen (3) henkilön kanssa livenä! Lisäksi näin sairaan kauniin asunnon lisäksi suuren määrän laatikoista purkautuvia Iittalan ja Arabian astioita uuh aah. 
  • Viime viikonloppuna toteutui pelätty meet the parents -skenaario, kun oltiin Renén vanhemmilla perjantaista sunnuntaihin. Aiemmin seinille maalaamistani piruista huolimatta vierailu sujui oikein kivasti ja nautin olostani koko viikonlopun ajan. Meno oli varsin rentoa, ohjelmaan kuului lähinnä paljon unta ja paljon ruokaa (hmm muistaakseni suunnittelin kyllä oikeastaan laihtumista). Ylitin jopa kaikki odotukset ja ymmärsin äidin puhetta huolimatta sen aivan törkeestä murteesta, papukaijamerkki ansaittu.
  • Tänään pikaostoksilla käydessäni törmäsin kaupassa tutunsävyiseen siniseen pakettiin. Fazerin hapankorppuja!! Lisää huutomerkkejä! Ostin tietty.
  • Huhtikuun alusta lähtien mulla ei ole kämppää, enkä ole tehnyt asian eteen mitään. En luultavasti teekään ennen kuin jatko selviää, eli tuskin ennen huhtikuun alkua.
  • Oon viime viikot yrittänyt metsästää fleeceä / veden- ja tuulenpitävää takkia / softshell-takkia. En ole vielä päässyt lähellekään hankintavaihetta, mutta oon nyt onnistunut selvittämään, mitä oikeesti haluan ostaa. Vaatimukset: veden- ja tuulenpitävä takki, jossa huppu ja hyvä leikkaus. Lisäksi ei saa näyttää siltä, että oon juuri lähdössä lenkille, vaan haussa on takki, joka päällä voin kulkea myös farkut jalassa kaupungilla ilman että tunnen oloni juntiksi. Laitan toivoni Jack Wolfskinin varaan ja jatkan Täydellisen mallin metsästystä.
  • Valmistun tyylilleni uskollisena viime tipassa eli kesäkuussa.
  • Tähän liittyen on syytä tulla Suomeen jossain vaiheessa kesää katsastamaan todistus ja juomaan kahvia kaikkien neljän sukulaisen kanssa. Koska tämä tapahtuu jalkapallon MM-kisojen jälkeen, suostui René matkaseuraksi. Ellan astioista ja muista Suomesta tuoduista tavaroista inspiroituneena keksittiin että voidaan tulla autolla hei jee!
  • Pidin tänään töissä esitelmän tärkeimmistä tuloksistani (tää oli vasta kolmas päivämäärä esitykselle, tänään se vihdoin onnistui) ja selvisin hengissä huolimatta siitä, että inhoan esitelmöintiä enkä osaa enää englantia.
  • Asetin itselleni dipan ensimmäisen version deadlineksi kiirastorstain. Tästä johtuen asun yliopistolla lähes täyspäiväisesti. Tänään tosin vain 10 tuntia johtuen sovitusta tapaamisesta, joten huomenna skarppaan kasista kasiin ja siirryn nyt, kellon ollessa puoli kymmenen, pikimmiten hammaspesulle ja nukkumaan. Sitäpaitsi en kestä enää tietokoneen näyttöä hetkeäkään.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia