Vuoden 2014 kokatut

helmikuuta 07, 2015

Kyllä näin helmikuussa voi vielä tehdä vuosikoosteen! Viime vuonna täällä nimittäin paitsi tehtiin käsitöitä, myös kokattiin. Ihan omakin lehmä ojassa kokosin tähän kivoimmat aikaansaannokset. Ruoanlaittoinspiraatiostahan ei koskaan ole haittaa!

no knead bread

pippuriananas letut


vuohenjuusto-viikunamuffinssi



punajuuripizza







tomaatti-ricottapiirakka

Porkkanakeitto



Im Februar kann man noch gut Sachen vom letzten Jahr auflisten, oder? Bei uns wurde nicht nur gestrickt, genäht und sonst gebastelt, sondern auch gekocht und gebacken. Hier sind meine Favoriten.

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

  1. Kiitos tästä! Ainahan niitä "vanhoja" kuvia on kiva selata, niin moni häipyy muistista...
    Taidanpa ensi viikolla paistaa punajuuripizzaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin tehdään sitä huomenna! Ja tänään tein brunssin jälkkäriksi appelsiinikiisseliä. Tietty unohdin koko kattilan partsille jäähtymään, mutta maistui se näin illallakin :)

      Poista
  2. Logisch geht das im Februar, das geht das ganze Jahr. Schöne Bilder von leckeren Sachen schau ich immer gerne an :-)

    VastaaPoista
  3. Oi joi, mä niin tykkään sun ruokamausta! Kiitos tästä!! Onko tuo leipä se pataleipä? Mä oon miettinyt, että onnistuisikohan se uunivuoassa, kun mulla ei ole pataa? Varmasti.. Tekisi mieli kokeilla, ja muistinkin että sä taisit siitä kirjoittaa blogissa joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on just se pataleipä. Ilmeisesti kohtuullisen tärkeää on (ehkä) se, että astiassa on kansi, ja että se on tosiaan ihan kuuma kun leipä laitetaan uuniin. Sitten se toimii kaiketi jonkinlaisena höyryuunina - tai mitä näitä siis nyt on... :D Mut siis kokeile ihmeessä ja raportoi sitten tuloksista! Mullehan toi resepti tarjosi hyvän (teko)syyn ostaa kauan haaveilemani Sarpanevan ;)

      Poista